search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Ινδία: Τέλος στο μαρτύριο για 41 εργάτες – Απεγκλωβίστηκαν από τη σήραγγα που ήταν παγιδευμένοι για 17 ημέρες (Videos)

28.11.2023 17:55
india-new

Απεγκλωβίστηκαν οι 41 εργάτες που ήταν παγιδευμένοι για πάνω από 2 εβδομάδες στη σήραγγα που κατέρρευσε στην Ινδία, όπως μεταδίδει το Sky News.

Οι άνδρες είχαν κολλήσει μέσα στη σήραγγα στο Uttarkhand για περισσότερες από δύο εβδομάδες, με τους διασώστες να σκάβουν για περισσότερες από 400 ώρες για να τους φτάσουν.

Ασθενοφόρα με αναμμένες τις σειρήνες τους βρίσκονται παρατεταγμένα στην είσοδο της σήραγγας προκειμένου να μεταφέρουν τους εργάτες σε ένα νοσοκομείο, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Οι εγκλωβισμένοι τροφοδοτούνταν με φαγητό, νερό, φως, οξυγόνο και φάρμακα μέσω ενός αγωγού, όμως οι προσπάθειες για το σκάψιμο μιας σήραγγας, μέσω της οποίας θα διασώζονταν, παρεμποδίζονταν από αλλεπάλληλες αναποδιές.

Η σήραγγα αποτελεί μέρος του αυτοκινητόδρομου Char Dham, κόστους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενός από τα πλέον φιλόδοξα σχέδια του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι, που στοχεύει να συνδέσει τέσσερις τόπους προσκυνήματος μέσω ενός οδικού δικτύου έκτασης 890 χιλιομέτρων.

Οι αρχές δεν έχουν αναφέρει τι ακριβώς προκάλεσε την κατάρρευση, όμως στην περιοχή καταγράφονται συχνά κατολισθήσεις, σεισμοί και πλημμύρες.

Διαβάστε επίσης:

Παρίσι: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν και της Νιούκαστλ (Videos)

Αγία Σοφία: Κομμάτια από τον τρούλο πέφτουν δίπλα σε επισκέπτες – «Θα καταρρεύσει αν δεν αποκατασταθεί» (Video)

Χαμάς – Ισραήλ: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:41