search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:26
MENU CLOSE

Κοζάνη: Έφτιαξαν ειδικές κρύπτες σε αυτοκίνητο για να μεταφέρουν 26 κιλά κάνναβη

29.11.2023 09:01
astinomia-new

Η Ομάδα Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Κρυσταλλοπηγής και της Ασφάλειας Κοζάνης εντόπισε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που είχε μπει στην Ελλάδα μέσα σε κρύπτη αυτοκινήτου. Τις πρώτες πρωινές ώρες οι Αστυνομικοί εκτέλεσαν συντονισμένη επιχείρηση στην Κοζάνη και την Φλώρινα.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός 36χρονου Έλληνα στην πόλη της Κοζάνης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26 κιλών και 184 γραμμαρίων. Κατά την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα ναρκωτικά είχαν εισάγει στην χώρα το πρωί της Δευτέρας με Ι.Χ. αυτοκίνητο δυο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 37 χρόνων και στη συνέχεια τα μετέφεραν από περιοχή της Φλώρινας στην κατοικία του 36χρονου, όπου τα αποθήκευσαν με σκοπό την διακίνησή τους

Το αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους δυο αλλοδαπούς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε άλλη περιοχή της Φλώρινας και κατά την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του υπήρχαν ειδικά κατασκευασμένες κρύπτες, στις οποίες είχαν τοποθετήσει την ποσότητα των ναρκωτικών. Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με μετρητά ύψους 3.000 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εισαγωγή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Τρίκαλα: Τα φανάρια «άλλαξαν» για τα Χριστούγεννα – «Μυστήριο» με το πορτοκαλί

Ελένη Τοπαλούδη: «Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι» – To μήνυμα της μητέρας της 5 χρόνια μετά την δολοφονία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:24