ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:36
MENU CLOSE

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ η Αθήνα, το βράδυ της Τρίτης

12.12.2023 22:45

Διεκόπησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ τα δρομολόγια του Μετρό (Γραμμή 1,2 & 3) και Τραμ λόγω της στάσης εργασίας που ανακοίνωσαν από νωρίς το μεσημέρι 6 Σωματεία Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, αν και η στάση εργασίας τους κρίθηκε παράνομη μετά από προσφυγή της διοίκησης της εταιρείας.

«Ωστόσο, λόγω άρνησης συμμόρφωσης με τη δικαστική απόφαση, που έκρινε παράνομη τη στάση εργασίας και απαγόρευσε την υλοποίησή της, δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση λειτουργίας των δικτύων του Μετρό και του Τραμ.

Ζητάμε συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που υπέστη από τη σημερινή αιφνιδιαστική απεργιακή κινητοποίηση» σημειώνεται στην ανακοίνωση της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ.

Διαβάστε επίσης:

Από την οπαδική βία… στο οργανωμένο έγκλημα για ένα χαρτζιλίκι: Ερευνώνται «σεσημασμένοι» χούλιγκαν – Πώς φτιάχνονται οι «στρατοί»

mAIgov: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον ψηφιακό βοηθό στο gov.gr – Πώς λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη – Πώς θα λαμβάνετε απαντήσεις

Σάλος με την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι: «Έσβησε» τη σημαία Παλαιστίνης που ύψωσε παίκτρια – «Το no politica είναι απολύτως πολιτικό»

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:34
Exit mobile version