ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:53
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό - Θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

30.12.2023 12:38

Στον 4ο τακτικό ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο δικηγόρος του, Θεόδωρος Καραγιάννης, αναμένει σημαντικά έγγραφα που αποδεικνύουν το βεβαρυμένο ψυχιατρικά ιστορικό του.

Ο 44χρονος φέρεται να ζούσε μόνος από την ηλικία των 13 ετών, ενώ έχει καταδικαστεί σύμφωνα με πληροφορίες στη Νορβηγία για βίαιο έγκλημα για το οποίο εξέτισε ποινή.

Διαβάστε επίσης:

Δρομολόγια ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Θεσσαλονίκη: Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε από τον Νορβηγό (Video)

Γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό: Απίστευτες δικαιολογίες από Παγώνη και πρόεδρο εργαζομένων – «Το κάνουμε χρόνια, χορεύουμε με τα κάλαντα»!

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27
Exit mobile version