search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 21:00
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε από τον Νορβηγό (Video)

30.12.2023 11:52
thessaloniki norvigos – new

Tο τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε από 44χρονο Νορβηγό τα ξημερώματα Πέμπτης σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη.

Η σορός του 32χρονου αστυνομικού οδηγείται στην τελευταία του κατοικία στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης. Η εξόδιος ακολουθία προγραμματίστηκε για τις 12:00 το μεσημέρι.

Το φέρετρο είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Το άγημα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται, επίσης, στην εκκλησία για να τιμήσει τον 32χρονο.

Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος θα περνά το κατώφλι του 4ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, με την εισαγγελέα να έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Νορβηγός κατηγορείται για κακουργήματα που αφορούν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα (η δεύτερη για τον τραυματισμό του κουμπάρου και επιστήθιου φίλου του θανόντος), ενώ τα πλημμελήματα συνδέονται με την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και αφορούν το μαχαίρι παλάμης, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα.

Αρκετοί είναι οι πολίτες που με δάκρυα στα μάτια πηγαίνουν να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του 32χρονου αδικοχαμένου αστυνομικού και δηλώνουν συγκλονισμένοι για το φριχτό έγκλημα αλλά και όλα όσα τραγικά γεγονότα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Γλέντι στον «Ερυθρό»: «Τα πράγματα δεν είναι έτσι», απαντά η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων – «Διώξε τη “χορεύτρια” διοικήτρια» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ρόδος: Σοκαριστικό τροχαίο με αμάξι να τυλίγεται στις φλόγες (Video)

Λαϊκές αγορές: Με POS και IRIS από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 21:00