search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 08:09
MENU CLOSE

Θρίλερ χωρίς τέλος στο Μεσολόγγι: Ανοικτό παρέμενε το κινητό του Μπάμπη για δύο ώρες μετά την εξαφάνισή του

11.01.2024 19:58
agnooumenos_Messologgi

Για δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη, το κινητό του παρέμενε ανοικτό. Αυτό δείχνουν οι έρευνες που έγιναν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, ενώ στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετέχει και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών.

Το κινητό εμφανίζεται να κλείνει περίπου στις δώδεκα παρά δέκα (23.50) το βράδυ. Έτσι πιθανολογείται ότι κάποιος μπορεί να πήρε μαζί του το κινητό του εξαφανισθέντα κι ότι ίσως το πέταξε σε ένα άλλο σημείο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί σε κάθε περίπτωση και το ενδεχόμενο να έκλεισε το κινητό από μπαταρία.

Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από το facebook που ήταν συνδεδεμένο το κινητό του νεαρού εκείνη την ώρα και παρέμεινε ανοιχτό.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ALPΗA, κάμερα έχει “πιάσει” το όχημα του κρεοπώλη προς το Ευηνοχώρι γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές. Αργότερα, μετά από 52 λεπτά, το όχημα του 50χρονου επιστρέφει στο Μεσολόγγι.

Μια άλλη κάμερα στην Ιονία Οδό, έχει καταγράψει την πορεία του οχήματος, η οποία είναι η τρίτη κάμερα που κατέγραψε την πορεία του 50χρονου, αφότου είχε εξαφανιστεί ο Μπάμπης.

Παράλληλα, για 11 λεπτά εξέπεμπε το κινητό και μάλιστα ακίνητο. Στοιχείο το οποίο έχουν λάβει σε γνώση τους οι Αρχές και μάλιστα θεωρείται στοιχείο “κλειδί” για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τι λέει ο πατέρας του

Ο πατέρας του Μπάμπη, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την εξαφάνιση του γιου του, υποστηρίζοντας ότι εμπλέκονται περισσότερα άτομα στην υπόθεση, την οποία και χαρακτήρισε «επαγγελματική», ενώ ζήτησε να γίνουν έρευνες και στην ορεινή Ναυπακτία.

«Έχει πέσει σε αντιφάσεις»

Για την δυσκολία της υπόθεσης αλλά και τον βασικό ύποπτο κλήθηκε να μιλήσει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Σχετικά με την κατάθεση του κρεοπώλη, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του, είπε: «Υπάρχει ένας κενός χρόνος μιας ώρας περίπου από το σημείο που άφησε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, μέχρι το σπίτι του. Αυτή η διαδρομή είναι 7 με 8 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνεις πάνω από 8 λεπτά, εκεί χάνεται μια ώρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι στο κάδρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει, δεν θυμάται, αυτό το κενό» ανέφερε ο κ. Τσούκαλης μιλώντας στο Mega.

«Την Πέμπτη τον καλεί ο Μπάμπης να πάει στο σπίτι να τον πάρει για να τον πάει σε ένα σημείο στην παλιά εθνική Μεσολογγίου – Ιωαννίνων σε ένα σημείο που είναι τα ΤΕΙ, ερημιά. Θα πήγαινε για κυνήγι. Εγώ ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για κυνήγι πηγαίνουν με τις φόρμες και όχι ντυμένοι καλά. Του λέει του ανθρώπου που είναι στο κάδρο ότι θα πάω με έναν φίλο μου. Αρχικά τον ρωτάει, και είπε ότι δεν του απάντησε ο Μπάμπης αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει. Εκ των υστέρων λέει ότι θα πήγαινε με τον τάδε, τον οποίο τον καλεί η αστυνομία και ο άνθρωπος αρνείται ότι θα πήγαινε και ότι είχε επαφή με τον Μπάμπη. Είναι μια αντίφαση του ανθρώπου που είναι στο κάδρο».

«Δεύτερη αντίφαση είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να καλύψει το κενό της μιας ώρας. Τρίτο σημείο είναι ότι ο Μπάμπης τού είχε δανείσει 17.000 ευρώ και λίγες μέρες πριν του είχε πει ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θέλει τα χρήματά του. Έχει πάρα πολλά κενά» συμπλήρωσε.

«Όταν πάμε και ρωτάμε για το προφίλ του σε μια επαρχιακή πόλη, όλοι λένε καλός άνθρωπος. Σιγά σιγά αρχίζουν και ανοίγουν τα στόματα. Το προφίλ του, με αυτά που έμαθα εγώ, δεν είναι και το καλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος βίαιος… και με τις δύο γυναίκες του επίσης βίαιος, ακόμα και δημόσια. (…) Αν κάπου είναι ο άτυχος Μπάμπης αυτήν την στιγμή, είναι πολύ δύσκολη η ανεύρεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολη περιοχή» κατέληξε ο κ. Τσούκαλης.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Προκαλεί η σύζυγος του 50χρονου- «Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν βίασε καμία ο αδερφός μου»

Μέγαρα: Με σπασμένο χέρι και το αδελφάκι του 4χρονου – Μεταφέρθηκαν στο Παίδων και τα τρία παιδιά

«Ντύθηκε» στα λευκά ο Παρνασσός και η Σαμοθράκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 08:05