search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:18
MENU CLOSE

Eξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή στον κρεοπώλη – Ιδιωτικό ερευνητή ορίζει η οικογένεια του Μπάμπη (videos)

09.01.2024 14:53
mesologgi_exafanisi

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον 51χρονο κρεοπώλη από το Μεσολόγγι, για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση των αρχών για τη διαλεύκανση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρεοπώλης θα μείνει ελεύθερος χωρίς κανέναν περιορισμό, ενώ αναμένεται να καταθέσει και έφεση για την ποινή που το επιβλήθηκε. 

Μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια, ο 51χρονος μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αν δεν προκύψει κάποια εξέλιξη σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, τότε ο 51χρονος θα αφεθεί ελεύθερος.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση των αρχών για τη διαλεύκανση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Τι έδειξε το τηλέφωνο του 51χρονου κρεοπώλη

Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του κρεοπώλη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προέκυψε ότι είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων καθώς και ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό το σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του που θα πήγαιναν για κυνήγι.

Φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Ο 50χρονος κρεοπώλης συνεχίζει να υποστηρίζει πως, δεν γνωρίζει τίποτα και δεν θυμάται πολλά. Επίσης φέρεται να έχει διαγράψει κλήσεις και μηνύματα από το κινητό του.

Ορίζει ερευνητή η οικογένεια του Μπάμπη και κατηγορεί τον κρεοπώλη

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό η οικογένεια του αγνοούμενου όρισε τον ιδιώτη ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη να βοηθήσει τις έρευνες για την ανεύρεση του 31χρονου.

Σύμφωνα με την αδερφή του 31χρονου, ο 50χρονος πέφτει σε αντιφάσεις.

«Εκείνη την ημέρα ο Μπάμπης τον πήρε τηλέφωνο για να έρθει να τον πάρει. Στον κολλητό του ο αδερφός μου είπε ότι θα πάω με τον συγκεκριμένο για κυνήγι. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο Μπάμπης του είπε “μετάφερε με εκεί για να με παραλάβει κάποιος άλλος“», είπε η αδελφή του 31χρονου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 50χρονος στην αστυνομία, ο Μπάμπης τού ζήτησε να τον αφήσει σε ένα σημείο σε διασταύρωση στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, το οποίο είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Νέος μάρτυρας «κλειδί» στην αστυνομία

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η ΕΛΑΣ αναμένεται να καλέσει ως μάρτυρα ακόμη ένα άτομο, το οποίο και θεωρούν πρόσωπο «κλειδί» για την εξαφάνιση του 31χρονου. 

Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου που υποτίθεται ότι θα συναντούσε ο Μπάμπης για να πάει για κυνήγι, όπως υποστήριξε τουλάχιστον ο 50χρονος.

«Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε», φαίνεται να ισχυρίστηκε στις αρχές, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Ο Μπάμπης Κούτσικος, σύμφωνα με την αδερφή του, είχε δώσει διορία στον 50χρονο για να του επιστρέψει το ποσό των 17.000 ευρώ που του χρωστούσε μέχρι την Κυριακή. Αυτό είχε αναφέρει στη μητέρα του δύο μέρες πριν εξαφανιστεί.

«Πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι κακό γιατί θα είχε έρθει σε επικοινωνία τουλάχιστον με τη μητέρα μου. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι στη ζωή» είπε η αδερφή του αγνοούμενου.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Παρασκευή: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους δράστες του bullying – Δίωξη και στους γονείς

Αττική Οδός: Κλειστή απόψε η είσοδος από τον κόμβο Λ. Δ. Πλακεντίας προς αεροδρόμιο

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στους κατηγορούμενους – Η ψεύτικη ληστεία, το ματωμένο στρώμα και τα λάθη που τους «έκαψαν» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:16