search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:38
MENU CLOSE

Βόλος: Προκαλεί η σύζυγος του 50χρονου- «Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν βίασε καμία ο αδερφός μου»

11.01.2024 19:49
volos_eglima

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις της συζύγου του 50χρονου που σκότωσε τον 32χρονο αδερφό της, επειδή φέρεται να βίαζε την κόρη του.

Η σύζυγος του 50χρονου, που αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για τον χαρακτήρα του συζύγου της, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι ο αδελφός της βίαζε την κόρη του συζύγου της, κόρη που ο 50χρονος είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

«Δεν ήταν καλός άνθρωπος. Ήταν γεννημένος για να σε πείσει. Δεν ήταν και καλός πατέρας. Ένας καλός πατέρας πρέπει να κοιτάζει τα παιδιά, να μην τα αφήνει ελεύθερα και να πηγαίνει για αγριογούρουνα. Η πρώην γυναίκα του είναι πεθαμένη, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα. Εγώ όσο μπορούσα προσπάθησα να είμαι και μάνα για τα παιδιά του. Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης», ανέφερε στο STAR η σύζυγος του 50χρονου.

Παράλληλα, η σύζυγος του δράστη πιστεύει ότι ο αδερφός της δεν προέβη στις πράξεις για τις οποίες τον κατηγόρησε η 18χρονη κόρη του 50χρονου. «Δεν πιστεύω ότι το έκανε. Αλλά αν το έκανε, υπάρχουν νόμοι. Έμπαινε στο σπίτι μας ο αδερφός μου, δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα» λέει.

Διαβάστε επίσης:

«Ντύθηκε» στα λευκά ο Παρνασσός και η Σαμοθράκη

Μέγαρα: «Του έδινε κλωτσιές στο κεφάλι» λέει η μητέρα του 4χρονου που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι ερωτήσεις της Προέδρου που της προκάλεσαν εκνευρισμό – «Έχω κάνει λάθη, δεν είμαι Αγία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:34