search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 08:36
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Στο σπίτι μετά από 15 ημέρες – Ποιο είναι το πλάνο της ανάρρωσής της

30.01.2024 15:33
kate middleton 8765- new

Εξιτήριο πήρε τη Δευτέρα η Κέιτ Μίντλετον μετά από δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε. Πλέον βρίσκεται κοντά στα τρία της παιδιά και στον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ,  στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor Great Park.

Καθώς τα παιδιά θα ήταν στο σχολείο όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor, το πιο πιθανό είναι να την είδαν για πρώτη φορά το απόγευμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που η Κέιτ είχε να δει τα παιδιά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πιστεύεται ότι η Κέιτ Μίντλετον έφυγε από το νοσοκομείο περίπου στις 11 το πρωί, περνώντας το κατώφλι πόρτας μακριά από την κεντρική είσοδο.

Μισή ώρα αργότερα, το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον εθεάθη να φεύγει και ένας εξ αυτών είχε ένα μπουκέτο με λευκές ορχιδέες στο αυτοκίνητό του.

Βασική προτεραιότητα του Οουίλιαμ και της Κέιτ είναι τα παιδιά τους και κανονίζουν έτσι τις υποχρεώσεις τους ώστε ο ένας από τους δυο να τα πηγαίνει στο σχολείο. Επίσης, έχουν φροντίσει οι περιοδείες τους στο εξωτερικό να έχουν μικρή διάρκεια ώστε να είναι στο σπίτι τα Σαββατοκύριακα.

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε επίσης εξιτήριο χθες μετά από επέμβαση στον προστάτη. Τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας έφυγαν από το ίδιο νοσοκομείο με λίγες ώρες διαφορά ο ένας από τον άλλο.

Στον βασιλιά έχει δοθεί συμβουλή από τους γιατρούς του να αποφύγει τις δημόσιες υποχρεώσεις του για ένα μήνα, ενώ η 42χρονη Κέιτ είναι απίθανο να εμφανιστεί δημόσια μέχρι το Πάσχα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, έχει πάρει άδεια από την εργασία του για να είναι στο πλευρό της συζύγου του καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής της, ενώ πολύτιμη αναμένεται να είναι και η βοήθεια της νταντάς των παιδιών της.

Σε δήλωσή του χθες, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον ανέφερε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Σημειώνει πρόοδο. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει».



Το χρονοδιάγραμμα της ανάρρωσης

Η Κέιτ Μίντλετον προς το παρόν θα αποφύγει κάθε έντονη δραστηριότητα και οι γονείς της και τα αδέρφια της αναμένεται να βοηθήσουν στο θέμα των παιδιών.

Σύμφωνα με το NHS, η ανάρρωση μετά από μια μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα με μεγάλη τομή χρειάζονται δύο έως τρεις μήνες για να μπορέσει κανείς να κινηθεί άνετα.

Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε τέτοιου είδους επεμβάσεις δεν πρέπει να σηκώνουν βάρη. Το πιο πιθανό είναι η Κέιτ να ξεκινήσει φυσικοθεραπείες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημά της.

Τέλος το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ότι δεν θα συζητήσει περαιτέρω την κατάσταση της πριγκίπισσας και ότι είναι «επιθυμία» της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της. Το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής. Ωστόσο από το Παλάτι διέρρευσαν ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ρεκόρ σε πωλήσεις όπλων για το 2023 – Τα συμβόλαια με άλλα κράτη και τα ποσά που ζαλίζουν

Γάζα: Η Χαμάς δέχτηκε και εξετάζει πρόταση για κατάπαυση του πυρός

Οι πιο φιλόξενοι προορισμοί για το 2024 σύμφωνα με το Booking – Μία ελληνική πόλη ανάμεσά τους (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 08:31