search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 07:28
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε στο σπίτι μετά τη νοσηλεία της – Η ανακοίνωση του παλατιού

29.01.2024 15:39
kate middleton 765- new

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας «καταγράφει καλή πρόοδο» στην ανάρρωσή της από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, καθώς ανακοίνωσαν ότι το μέλος της βασιλικής οικογένειας επέστρεψε στο σπίτι της από το νοσοκομείο.

«Σημειώνει καλή πρόοδο», είπε το παλάτι.

«Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν».

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου. Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί και πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να «επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα». Το παλάτι επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

Η ακριβής φύση της χειρουργικής επέμβασης δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά είναι σαφές ότι η πριγκίπισσα Κέιτ θα χρειαστεί μήνες για να αναρρώσει πλήρως. Και το γεγονός αυτό συντηρεί τις φήμες για την σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετώπισε.

Η πριγκίπισσα έμεινε 13 μέρες στο νοσοκομείο και εκτιμάται, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ότι θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Επίσης ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει φροντίσει να μείνει μακριά από τα καθήκοντά του για αρκετό διάστημα, προφανώς για να βρίσκεται στο πλευρό της πριγκίπισσας.

Η Κέιτ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου, έμεινε εκεί 13 μέρες και πηγές του παλατιού λένε ότι θα συνεχίσει την ανάρρωση στην κατοικία της. Η MailOnline γράφει ότι η επιστροφή της 42χρονης πριγκίπισσας στα επίσημα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τις συμβουλές των γιατρών.

Παρατείνεται η νοσηλεία του βασιλιά Καρόλου

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι και ο βασιλιάς Κάρολος παραμένει στην ίδια κλινική, όπου εισήχθη την περασμένη Παρασκευή για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα στον προστάτη.

Η παραμονή του βασιλιά στο νοσοκομείο παρατάθηκε, αφού ο μονάρχης παρέμεινε στις εγκαταστάσεις του Λονδίνου για τρίτη νύχτα.

«Είναι κατανοητό ότι ο Κάρολος θα έμενε στο νοσοκομείο για περισσότερες από δύο νύχτες μόνο εάν υπήρχε κάποιο είδος απροσδόκητου προβλήματος», ανέφερε η Sun επικαλούμενη πηγή. «Η επιπλέον διαμονή είναι εντελώς προληπτική, αλλά παρόλα αυτά φέρεται να έχει προκαλέσει κάποια ανησυχία.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο 75χρονος βασιλιάς δέχτηκε χθες δύο φορές την επίσκεψη της Καμίλα, η οποία έφτασε χαμογελαστή και έμεινε εκεί για τρεις ώρες. Η Καμίλα δήλωσε έξω από το νοσοκομείο ότι ο βασιλιάς «είναι καλά» μετά την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Από το Μπάκιγχαμ ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς «εισήχθη για προγραμματισμένη θεραπεία». Εκτιμάται ότι ο βασιλιάς θα μείνει περίπου ένα μήνα χωρίς δημόσιες επαφές για να αναρρώσει.

Διαβάστε επίσης:

Σε αυτές τις δυο πόλεις τα χρήματα του ταξιδιώτη έχουν μεγαλύτερη αξία (Video)

Απίστευτη ληστεία: Άρπαξαν κρασιά αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ! (Photos)

Ο χαμένος πίνακας του Κλιμτ με την αστρονομική αξία, το μυστηριώδες μοντέλο και οι Ναζί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 07:26