search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 11:02
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Πώς είναι τα δωμάτια της πολυτελούς κλινικής που νοσηλεύεται (Photos)

22.01.2024 18:48
kate-middleton-new

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, ενώ δημοσιεύματα θέλουν να έχει υπάρξει σοβαρή επιπλοκή μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας – και φρουρείται σαν κάστρο – διαθέτει μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική. Γι’ αυτό, πολλά δημοσιεύματα αναφέρθηκαν σε κακοήθεια την οποία πιθανώς αντιμετωπίζει. Πηγές του παλατιού διέψευσαν κατηγορηματικά αυτό το σενάριο.

Βέβαια, το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Κάθριν είναι κάτι… περισσότερο από νοσοκομείο.

Μοιάζει με παλάτι, ενώ ορθώνεται σε ένα εντυπωσιακό οίκημα. Από τα πλέον ιστορικά νοσηλευτικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου φρουρείται σαν κάστρο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η Τhe London Clinic είναι το μεγαλύτερο και το πιο πολυτελές ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε το 1932 από τον βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ τον πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν εκείνος ήταν ακόμη δούκας της Υόρκης.

Η παράδοση θέλει όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην Κλινική του Λονδίνου τον Ιούνιο του 2013 και παρέμεινε εκεί για 11 ημέρες.

Το νοσοκομείο διαθέτει περισσότερους από 1.000 νοσηλευτές και δυνατότητα αντιμετώπισης περίπου 155 διαφορετικών παθήσεων. Υπάρχει εσωτερική πισίνα για την αποκατάσταση των ασθενών μέσα από συνεδρίες φυσικοθεραπείας.

Επικεφαλής στην κουζίνα είναι σεφ με αστέρια Μiclelin. Οι ασθενείς έχουν τη δική τους υπηρεσία θυρωρού, ενώ ο σεφ του νοσοκομείου διευθύνει μια κουζίνα που σερβίρει ψάρια από την Κορνουάλη και κρέας από την αγορά Smithfields.

Μάλιστα, στο Instagram μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τα δωμάτια των ασθενών της Κλινικής.

Διαβάστε επίσης:

Το ακροδεξιό AfD θέλει δημοψήφισμα για έξοδο της Γερμανίας από την ΕΕ

Ίραν: Νεοσύλλεκτος πυροβόλησε και σκότωσε πέντε στρατιώτες

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγγενείς ομήρων εισέβαλαν στην Κνεσέτ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 11:00