ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:46
MENU CLOSE

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «Να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια» (Video)

31.01.2024 11:35

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις γύρω από το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών προχώρησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

«Να μην πατήσουν το πόδι τους όσοι πολιτικοί ψηφίσουν θετικά στο νομοσχέδιο αυτό και νομιμοποιήσουν το γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών» είπε.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Προχώρησε και σε δηλώσεις γενικά για τους ομοφυλόφιλους. «Ο ομοφυλόφιλος θέτει τον εαυτό του εκτός Εκκλησίας από μόνος του», τόνισε χαρακτηριστικά. «Δεν μπορείς να είσαι μέλος της Εκκλησίας και να είσαι ομοφυλόφιλος. Για την Εκκλησία είναι μια αμαρτία από το νόμο του θεού». συμπλήρωσε.

Yπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν ο ίδιος ο μητροπολίτης είχε αναφέρει σε άλλη του συνέντευξη ότι «δεν υφίσταται θέμα ισότητος και ανθρωπίνου δικαιώματος, διότι δεν συνάπτεται άρρηκτα με την ανθρώπινη φύση η συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία ενέχει και μυρίους ιατρικούς κινδύνους, διότι στον “κύριο χώρο δράσεώς της” ελλοχεύουν τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί, που ως μικροβίωμα, εάν εισέλθουν εις τον οργανισμό από άλλη οδό, οδηγούν αναπόδραστα στον θάνατο».

Διαβάστε επίσης

«Την έφτυσαν και η μία κοπέλα της έριξε γροθιά στο μάτι» – Συγκλονίζει η μητέρα της 15χρονης που ξυλοκοπήθηκε από ανήλικες (Video)

Βόλος: 35χρονη καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της – «Μου έριξε οινόπνευμα στο στόμα»

Τροχαίο-σοκ στην Εύβοια: Νταλίκα κρέμεται σε γκρεμό – Ντελαπάρισε από τον αέρα (Photo)

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:44
Exit mobile version