search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Ομοφοβικό παραλήρημα Σεραφείμ: «Οι ομοφυλόφιλοι κινδυνεύουν να πεθάνουν από μικρόβια» (Video)

17.01.2024 13:17
serafeim new

Στην ιατρική κατέφυγε ο μητροπολιτής Πειραιώς Σεραφείμ προκειμένου να εξηγήσει γιατί είναι… κακό να ειναι κανείς ομοφυλόφιλος.

Όπως εξήγησε ο, κατά τα άλλα, σεβάσμιος μητροπολίτης οι ομοφυλόφιλοι κινδυνεύουν να πεθάνουν από… μικρόβια. Δεν στέκεται δηλαδή απλά απέναντι στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών αλλά πάει και ένα βήμα παραπάνω.

Εξήγησε γιατί δεν πρέπει να είναι κανείς ομοφυλόφιλος.

«Δεν υφίσταται θέμα ισότητος και ανθρωπίνου δικαιώματος, διότι δεν συνάπτεται άρρηκτα με την ανθρώπινη φύση η συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία ενέχει και μυρίους ιατρικούς κινδύνους, διότι στον “κύριο χώρο δράσεώς της” ελλοχεύουν τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί, που ως μικροβίωμα, εάν εισέλθουν εις τον οργανισμό από άλλη οδό, οδηγούν αναπόδραστα στον θάνατο», είναι η – απίστευτη – δήλωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο ίδιος ο Μητροπολίτης Πειραιώς είχε υποστηρίξει ότι «η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας και των δύο φύλων είναι ο ασφαλέστατος δρόμος για τις καρκινογενέσεις» και μιλά για ιατρική αλήθεια που «αποσιωπάται εντέχνως, γιατί η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας ενοχοποιείται επιστημονικώς για πέντε μορφές καρκίνου».

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τα ομόφυλα ζευγάρια μεταδόθηκαν και συζητήθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, στο πάνελ της οποίας καλεσμένοι ήταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας και η γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα.

Η κα Συρεγγέλα ρωτήθηκε για τη δηλωση του Μητροπολίτη αν η κυβέρνηση θα πρέπει να συνομιλήσει με την Εκκλησία για αυτά τα θέματα, και απάντησε «τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ», εξηγώντας ότι «η Πολιτεία έχει σκοπό να διασφαλίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Διαβάστε επίσης

Ηλεία: «Τους φώναζαν να φύγουν – Ο χείμαρρος σήκωσε το αυτοκίνητο σαν βάρκα…» – Άκαρπες οι έρευνες για τον οδηγό (video)

Βόλος: Απόπειρα αυτοκτονίας είχε κάνει η 18χρονη – «Βίαζε την κόρη μου, με τον γιο μου στο διπλανό δωμάτιο» λέει ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Μεσολόγγι: Ανατροπή με την κηλίδα αίματος στη βάρκα – Μήνυση στον κρεοπώλη από την οικογένεια του Μπάμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:14