search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:20
MENU CLOSE

Βόλος: 35χρονη καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της – «Μου έριξε οινόπνευμα στο στόμα, απειλούσε να με κάψει»

31.01.2024 08:46
via new

Άλλο ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στην επιφάνεια χθες στον Βόλο. Μία 35χρονη γυναίκα περιέγραψε χθες στα δικαστήρια τη βία που υπέστη από τον πρώην συντρόφό της.

«Μου πέταξε οινόπνευμα μέσα στο στόμα και επάνω στα ρούχα μου και μου είπε πως θα με κάψει» είπε ενώ κατήγγειλε επίσης πως ο συνομήλικος πρωην σύντροφός της, την χτύπησε και την εξύβρισε μπροστά στο 6,5χρονών παιδί τους.

«Μπήκε μέσα στο σπίτι, αγνοεί ότι έχω κάνει εναντίον του ασφαλιστικά, παραβιάζει τους όρους της αναστολής. Με παρακολουθεί και κρύβεται στην αποθήκη του σπιτιού μου, με παρακολουθεί στη δουλειά. Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να με βρίζει χυδαία . Ξέρει πως έχω κάνει επέμβαση στη μέση και άρχισε να με χτυπάει, να μου ρίχνει οινόπνευμα στα ρούχα και στο στόμα φωνάζοντας πως θα μου βάλει φωτιά. Τον φοβάμαι, είναι επικίνδυνος», ειπε στους δικαστές ενώ όλες τις κατηγοριες αρνήθηκε ο πρωην σύντροφός της, υποστηρίζοντας πως όλα είναι ψέματα γιατί θέλει να τον κλείσει φυλακή.

Ο ίδιος υποστήριξε, σύμφωνα με το gegonota.news πως τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε διαδικασία επανασύνδεσης και αρνήθηκε πως «μπούκαρε» στο σπίτι της, υποστηρίζοντας πως τις τελευταίες ημέρες μένει σε αυτό… παρότι γνωρίζει πως η 35χρονη διατηρεί άλλη σχέση.

Το δικαστήριο δεν τον πίστεψε. Καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκιση με την υποχρέωση να εκτίσει τους τρεις.

Διαβάστε επίσης

Λέσβος: Δύο νεκροί πρόσφυγες μετά από πρόσκρουση βάρκας στα βράχια – Ένας αγνοούμενος

Εξασθενεί η κακοκαιρία Avgi, παραμένουν το κρύο και τα μποφόρ – Πού θα βρέξει

Κακοκαιρία Avgi: Παραμένει εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στη Φυλή – Αίσιο τέλος για τους οδηγούς που ήθελαν να ανέβουν στην Πάρνηθα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:19