search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:08
MENU CLOSE

Τα ευρήματα του Χρυσοχοΐδη, η «επιτυχία» της Κεραμέως, η γελοιότητα του Μπιμπίλα, οι μουτζαχεντίν ιερείς και η παραλίγο έξοδος Αυγενάκη

05.02.2024 06:15
kalxas

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Μια νέα γενιά τρομοκρατών η οποία εδώ και καιρό προετοιμάζεται για να κάνει την παρουσία της, ήταν στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής, εδώ και πολύ καιρό, αλλά να που έκανε την εμφάνισή της με την βόμβα που έσκασε προχθές στην οδό Σταδίου.

Ο Χρυσοχοΐδης έχει αναθέσει σε δυο-τρεις έμπειρους της υπηρεσίας να κάνουν φύλλο και φτερό τα στοιχεία που προέκυψαν και σύμφωνα με πληροφορίες, στο κάδρο έχουν μπει δύο πρόσωπα γνωστά από το πρόσφατο παρελθόν.

Αυτά προς το παρόν γιατί τέτοια ζητήματα δεν είναι για μεγάλες αναλύσεις.

Μιας και είπα για να αναλύσεις, τι φρούτο είναι αυτό που μας προέκυψε «αστυνομικός αναλυτής» στα κανάλια με διάφορους απόστρατους (;) συνδικαλιστές της Αστυνομίας, οι οποίοι λένε ό,τι μπούρδα τους έρθει στο κεφάλι και κάνουν σχέδια… «επί στούντιο» για συλλήψεις και λοιπά;

Μουτζαχεντίν

Χθες διαβάστηκε στις Μητροπόλεις, η οκτασέλιδη(!), παρακαλώ, εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου για το γάμο τον ομοφύλων.

Κάποιοι μητροπολίτες διάβασαν μερικά αποσπάσματα, ενώ κάποιοι άλλοι «μουζαχεντίν» της ιεραρχίας, όχι μόνο την διάβασαν ολόκληρη, αλλά έκαναν μετά και δηλώσεις αναλύοντάς την διεξοδικά.

Νίκη η εξολοθρεύτρια

Τα… καλύτερα – ως συνήθως – λένε για την υπουργό Νίκη Κεραμέως οι συνάδελφοι της υπουργοί, αφού πολλοί συνεργάτες τους, που κατέχουν θέσεις κλειδιά στα υπουργεία, παραιτούνται αρνούμενοι να μπουν στη διαδικασία εξετάσεων, όπως προβλέπει ο νόμος της υπουργού.

Αν ήθελε να… αποδεκατίσει την κυβέρνηση πάντως η Κεραμέως, νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο…

Γελοιότητα

Μιλάμε για απύθμενη πολιτική γελοιότητα.

Ο βουλευτής της Πλεύση Ελευθερίας Μπιμπίλας, κάλεσε τον Δήμο, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την ΕΥΔΑΠ για να… του βγάλουν το κινητό που του έπεσε μέσα σε υπόνομο! Αυτά είναι!

Άμα κάνεις καριέρα στα πρωινάδικα και ερμηνεύεις το φαινόμενο me too όπως σε βολεύει, γίνεσαι και βουλευτής.

Μα πώς το αντέχει η Ζωή;

Φτηνά τη γλίτωσε

Τις τελευταίες ημέρες το πρώτο πράγμα που προσέχω κάθε πρωί στην επικαιρότητα/ειδησεογραφία είναι αν παραμένει στη θέση του ο Λευτέρης Αυγενάκης. Κάθε μέρα που τον βλέπω στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αναρωτιέμαι ότι μερικοί άνθρωποι είναι τόσο τυχεροί!

Ο Αυγενάκης γλίτωσε την αποπομπή – τύπου «πάνω στη γραμμή» στην ποδοσφαιρική διάλεκτο – την περασμένη εβδομάδα, όταν με περίσσια αλαζονεία απευθύνθηκε υποτιμητικά και μάλιστα στον τηλεοπτικό αέρα, σε αγρότες συνδικαλιστές – και μάλιστα γαλάζιους.

Στη συνέχεια, όταν κατάλαβε το λάθος του, ζήτησε συγνώμη. Αλλά «κατάφερε» για μία ακόμα φορά να εξοργίσει το Μαξίμου…

Και η υπομονή έχει όρια, προφανώς. Τα οποία αντέχουν, δεν αντέχουν…

Μπέρδεμα με Δούκα

Μπερδεμένα τα λέει (ειδικά) τώρα τελευταία ο Χάρης Δούκας.

Τόσο μπερδεμένα, που η Χαριλάου Τρικούπη ακόμα προσπαθεί να καταλάβει τι εννοούσε όταν προ ημερών τάχθηκε υπέρ των καταλήψεων, όχι μόνο στα πανεπιστήμια, αλλά και σε δημόσια κτίρια στην Αθήνα.

Το τελευταίο, υποθέτω ότι θα το διευκρινίσει εν καιρώ. Και στο κάτω κάτω αφορά σχεδόν αποκλειστικά τις αρμοδιότητές του ως δήμαρχος.

Εκείνο, που «αναλύουν» στο ΠΑΣΟΚ, είναι τι θέλει να πει ο Δούκας με τα πανεπιστήμια. Είναι υπέρ ή κατά των ιδιωτικών ή μη κρατικών, όπως τα λένε κάποιοι, ΑΕΙ;

Διότι από τις δηλώσεις του δείχνει να είναι κατά – και αναφανδόν μάλιστα – ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι επί της αρχής υπέρ!

Δεν ξέρω πώς να το πω, αλλά με τούτα (πανεπιστήμια) και με κείνα (γάμος ομόφυλων ζευγαριών), είναι μία ωραία ατμόσφαιρα στο Κίνημα.

Για το ότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, το αφήνω εδώ να υπάρχει… Σας διαβεβαιώ όμως ότι δεν πέρασε απαρατήρητο, ούτε από το επιτελείο του Ανδρουλάκη, ούτε από τους άλλους παράγοντες του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Μία ωραία ατμόσφαιρα στο υπουργείο της Όλγας, η απουσία του ΠΑΣΟΚ, οι χαριτωμενιές του Κασσελάκη και οι ενθουσιώδεις αποτυχίες του Σκυλακάκη  

Οι υπουργοί «χορηγοί» των αγροτικών μπλοκ, ο ρυθμιστής Λοβέρδος, ο γρίφος με τη Νίνα και το δίλημμα του Ανδρουλάκη

Ο χουβαρντάς Δούκας των Αθηνών, η βόμβα Μιλένας και η ιδέα της αποχώρησης ΠΑΣΟΚ από την εξεταστική και η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ στα μείζονα  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:07