ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Ξεκίνησε η καμπάνια Ανδρουλάκη για την στεγαστική κρίση - Την Παρασκευή η σύγκρουση με Μητσοτάκη (video)

07.02.2024 12:36

Με καμπάνιες για την ακρίβεια, την στεγαστική κρίση και την ατζέντα της καθημερινότητας να κυριαρχεί στον προεκλογικό αγώνα του Νίκου Ανδρουλάκη, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θέλει να χτίσει μία «ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης» με τους πολίτες.

Στο βίντεό του αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης: 

«Η σωρευτική αύξηση των ενοικίων κατά την πρώτη τετραετία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν 50%. Το 72% των ενοικιαστών δίνουν πάνω από το 40% του εισοδήματός τους για το ενοίκιο!

Οικογένειες, νέα ζευγάρια, φοιτητές οδηγούνται σε αδιέξοδο και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση επιτρέπει να μετατρέπονται ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σε ξενοδοχεία χωρίς τους περιορισμούς, που έθεσαν άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, και συνεχίζει πολιτικές όπως η golden visa, που ήδη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με ανάλογα προβλήματα, είτε παγώνει είτε καταργείται.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για ένα πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών, μέτρα για να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια και βέβαια την πλήρη κατάργηση ή έστω αναστολή της golden visa.

Για να πάψει το δικαίωμα στη στέγαση να θεωρείται πολυτέλεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για την στεγαστική κρίση την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στη Βουλή. 

Διαβάστε επίσης:

Πτώση μεταναστευτικών ροών – Στις 21/2 ο τούρκος ΥΠΕΣ στην Ελλάδα

Κασσελάκης: «Τέσσερις μήνες μετά τη δωρεά κλιματιστικών που έκανα στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας, είναι ακόμα στις κούτες – Ζητώ λίγη ανθρωπιά»

Politico: Η ανάλυση για τον Μητσοτάκη και τον γάμο ομοφύλων και το σενάριο για θέση στις Βρυξέλλες

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:20
Exit mobile version