search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:49
MENU CLOSE

Coldplay: Κανονικά οι συναυλίες τους στο ΟΑΚΑ

11.02.2024 11:25
coldplay

«Τέλος» στην αβεβαιότητα για τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ έβαλε ο πρωθυπουργός.

Στον καθιερωμένο απολογισμό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως οι συναυλίες θα γίνουν κανονικά, τονίζοντας ότι «η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα (…) θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου».

«Θα μπορέσουν, λοιπόν, να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως και εγώ την περιμένω», σημείωσε, κλείνοντας με στίχο από το τραγούδι τους: «And everything’s not lost…When you thought that it was over».

Συνεπώς, οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ, που είναι ήδη sold out, θα γίνουν κανονικά στις 8 και 9 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (11/02) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών

Μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η οποία αναφέρει σχετικά με τη διεξαγωγή των συναυλιών:

«Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay:

Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.

Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό».

Διαβάστε επίσης:

Βιβλία για το θέατρο

Μια γυναίκα σε μια δύσκολη στιγμή…

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Δράμα, περιπέτεια και η «Priscilla» της Σοφία Κόπολα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:46