search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:58
MENU CLOSE

Κατερίνα Στικούδη: Πρώτες δηλώσεις μετά τον δεύτερο τοκετό της – «Τα έχω ζήσει όλα» (Video)

15.02.2024 12:06
stikoydi-new (2)

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της έκανε η Κατερίνα Στικούδη, κάνοντας λόγο για μια εμπειρία εντελώς διαφορετική από την πρώτη φορά.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η τραγουδίστρια είπε συγκεκριμένα ότι αυτή τη φορά η διαδικασία ήταν πολύ πιο εύκολη με αποτέλεσμα να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο πρωτότοκος γιος της, Βύρωνας περιμένει πώς και πώς την άφιξη του αδερφού του στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που το ζευγάρι θα δώσει στο νεογέννητο.

«Τα έχω ζήσει όλα με τις γέννες, τα δύο άκρα. Και την πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα την πολύ εύκολη με τον Νίκο. Σε 2μιση ωρίτσες είχαμε τελειώσει.

Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν κουράστηκα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Όλο το προσωπικό εδώ ήταν εξαιρετικό, ήταν πολύ πιο εύκολη διαδικασία σε σχέση με την προηγούμενη. Γέννησα φυσιολογικά και τις δύο φορές»

«Κάθε γυναίκα βιώνει την κάθε γέννα διαφορετικά, έχει διαφορετικές ανάγκες. Πρέπει να υπάρχει προσωπικό να σου κρατάει το χέρι, να υπάρχει ψυχραιμία» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι πλέον κάθετη και απόλυτη σε τίποτα αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και σε τρίτο παιδί. Το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, του άλλου του παππού, Νίκος. Έχουμε προετοιμάσει τον Βύρωνα για τον ερχομό του μπέμπη, ότι θα έρθει για να τον φροντίσουμε»

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή: «Ερωτεύομαι γυναίκες πλατωνικά, δεν θα ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους» (Video)

Φαίη Ξυλά: «Στις γυναίκες κάνουν πολλές ερωτήσεις που είναι σεξιστικές» (Video)

Λάκης Γαβαλάς για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν θα είχα ένα παιδί που δεν θα μπορούσε να πει «μαμά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:53