search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:16
MENU CLOSE

Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη! (Video)

14.02.2024 14:42
stikoydi-new

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Κατερίνα Στικούδη, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατατο αγοράκι σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η τραγουδίστρια γέννησε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/2) στις 13.20, με μαμά και γιο να χαίρουν άκρας υγείας

Την αποκάλυψη της εισαγωγής της τραγουδίστριας στο μαιευτήριο είχε κάνει το πρωί της ίδια μέρας η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι, ήδη, γονείς ενός αγοριού, του δίχρονου, σήμερα, Βύρωνα, ενώ όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, ο δεύτερος γιος της θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, Νικόλαος.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2009, ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018 στη Θεσπρωτία.

Διαβάστε επίσης:

Τζωρτζάκης σε Λιάγκα: Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που πέρασε η λογοκρισία στον Πάνο Βλάχο – Δε σας κάνει εντύπωση ότι εσείς που είστε εκεί στηρίζετε Άδωνι και Πορτοσάλτε;

Πάνος Βλάχος: Απαντά σε Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε – «Είναι δυνατόν να θέλω το κακό τους;» (Video)

Άγιος Βαλεντίνος: Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για την ημέρα των ερωτευμένων! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:13