search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:07
MENU CLOSE

Πάνος Βλάχος: Απαντά σε Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε – «Είναι δυνατόν να θέλω το κακό τους;» (Video)

14.02.2024 11:46
panos vlahos

Τη δική του απάντηση στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι στίχοι «μέσα σ’ ένα σάκο βάλτε,  Άδωνι και Πορτοσάλτε» έδωσε ο Πάνος Βλάχος.

@thekla19x #viral #panosvlahos #fyp #foryoupage #mpesfypgamw #mpesforyou #livemusic #music #live #skggr #skg #gr #greece #thessaloniki #thessalonikigreece #we #weskg #panoslive #song #musician #musicians #musiciansoftiktok ♬ original sound – Thekla

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, ο καλλιτέχνης θέλησε να κάνει σαφές ότι σε καμιά περίπτωση δεν προάγει τη βία με τα έργα του, ενώ τόνισε ότι δεν θα σταματήσει να εκφράζεται μέσω της τέχνης του με τον τρόπο που ο ίδιος κρίνει.

Επισήμανε δε, ότι το εν λόγω τραγούδι με τους συγκεκριμένους στίχους το ερμηνεύει εδώ και έναν χρόνο και συγκεκριμένα από την ημέρα που έγινε το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις από Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος γνωστοποίησε ότι προτίθεται να κάνει μήνυση, ο Πάνος Βλάχος ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε θέλησε το κακό κάποιου ενώ χαρακτήρισε «αστεία» ακόμα και τη συζήτηση περί αυτού του θέματος.

«Είναι ποτέ δυνατόν να θέλω το κακό αυτών των ανθρώπων; Μόνο το καλό θέλω. Είναι αστείο και μόνο που το συζητάμε.  Θέλω να τους συμβούν τόσο καλά πράγματα που να αλλάξουν απόψεις, να αλλάξουν ιδεολογίες, το επίπεδο της ενσυναίσθησής τους, τον τρόπο που γίνεται η προπαγάνδα.

Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα ποτέ, ούτε έγραψα κάτι για να γίνει προτροπή σε βία, ούτε σκέψη βίας. Είμαι κόντρα στη βία. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους. Το τραγούδι αυτό το λέω εδώ και ένα χρόνο, από τη μέρα εκείνη που έγιναν τα Τέμπη» είπε και πρόσθεσε:

«Η αγανάκτηση που είχα για το τι συνέβαινε εκείνο το διάστημα και πώς καλύπτουν τα πράγματα και πώς ο ένας υποστήριζε τον άλλον, ήταν ουσιαστικά στο ίδιο σακί, στην ίδια κατάσταση και παράφρασα αυτόν τον στίχο. Ένα χρόνο το έλεγα αυτό το πράγμα.

Δεν μπορώ εγώ να έχω αντίλογο ίσο με αυτά που λέγονται για μένα και τον τρόπο που χρησιμοποιείται η οικογένειά μου, γιατί δεν με γνωρίζετε και καλά κάνετε και δεν με γνωρίζετε. Ούτε κανένας σημαντικός άνθρωπος είμαι, ούτε τίποτε. Έχετε χρόνο να φτιάξετε την εικόνα μου και την εικόνα της οικογένειάς μου όπως νομίζετε, κάντε ό,τι θέλετε, αλλά εγώ δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία

Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την τέχνη μου και να λέω τα πράγματα που με ικανοποιούν ιδεολογικά και ψυχικά. Δεν πρόκειται να σταματήσω ούτε στιγμή να λέω αυτό που πιστεύω, να το τραγουδάω, είτε έχει αξία είτε δεν έχει. Κάνω απόπειρα τέχνης», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Βαλεντίνος: Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για την ημέρα των ερωτευμένων! (Video)

Survivor: Άσχημα μαντάτα στο συμβούλιο – Η απρόσμενη αποχώρηση που ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

Χρήστος Λούλης για ομόφυλα ζευγάρια: «Αν κάποιος πληροί παραπάνω κριτήρια για γονιός, αυτοί είναι λίγο πιο μπροστά από τους υπόλοιπους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42