search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:24
MENU CLOSE

Survivor: Άσχημα μαντάτα στο συμβούλιο – Η απρόσμενη αποχώρηση που ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

14.02.2024 09:28
lianos-new

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Κώστα Βουγιουκαλάκη, έπειτα από την αδιαθεσία που ένιωσε  και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στο Survivor με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκεί, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι γιατροί έκριναν ότι ο νέος παίκτης δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.

«Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου, έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο νέος παίκτης των Μαχητών, Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αν και είχε περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές και τις αθλητικές εξετάσεις στην Αθήνα, εδώ κατά την πρώτη του αναμέτρηση ένιωσε δυσφορία, τον πήγαμε για παρακολούθηση, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις» είπε και πρόσθεσε:

«Εμφάνισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και επειδή για εμάς το θέμα της υγείας είναι πιο πάνω από όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λούλης για ομόφυλα ζευγάρια: «Αν κάποιος πληροί παραπάνω κριτήρια για γονιός, αυτοί είναι λίγο πιο μπροστά από τους υπόλοιπους» (Video)

Η Κέιτι Πέρι αποχωρεί από το δημοφιλές σόου «American Idol» 

Βίκυ Καγιά για Αθηνά Οικονομάκου: «Είναι υπέροχο παιδί – Γιατί υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:24