search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Τζωρτζάκης σε Λιάγκα: Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που πέρασε η λογοκρισία στον Πάνο Βλάχο – Δε σας κάνει εντύπωση ότι εσείς που είστε εκεί στηρίζετε Άδωνι και Πορτοσάλτε;

14.02.2024 12:23
TZWRTZAKIS-LIAGAS

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Τετάρτης (14/02) στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Αντ1, με τον Χάρη Τζωρτζάκη να σχολιάζει το θόρυβο που προκλήθηκε από το γνωστό πλέον τραγούδι του Πάνου Βλάχου, στο οποίο αναφέρεται στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης, μεταξύ άλλων, μίλησε για λογοκρισία και επιστροφή στη δεκαετία του 1970, όπου, όπως ανέφερε, απαγορεύονται οι λέξεις στα τραγούδια.

«Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που αρνήθηκε ο Πάνος Βλάχος να πει το επίμαχο τραγούδι σε performance του, γιατί η λογοκρισία πέρασε. Όλοι εσείς οι οποίοι σχολιάζετε θέματα, πρέπει να είστε ικανοποιημένοι για τη λογοκρισία», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δε σας κάνει εντύπωση ότι εσείς που είστε εκεί στηρίζετε Άδωνι και Πορτοσάλτε;

Ελάτε να βάλουμε τα όρια της τέχνης, να πούμε τι επιτρέπετε και τι δεν επιτρέπετε. Το τσουβάλι απαγορεύτηκε, ο σάκος απαγορεύτηκε, το να μιλάει κάποιος για τον κ. Πορτοσάλτε και τον κ. Γεωργιάδη απαγορεύεται, είπε ακόμη ο Χάρης Τζωρτζάκης, ενώ απευθυνόμενος στους συντελεστές της εκπομπής και τον Γιώργο Λιάγκα είπε «έχετε σκεφτεί ποτέ ότι εκθέτετε αυτόν τον άνθρωπο με τέτοιο τρόπο που χθες βγάλατε θέμα για τον πατέρα του; Θέλετε να σας πω κι εγώ για τον πατέρα μου ή τι ψηφίζει η μητέρα μου;».

Ο Γιώργος Λιάγκας από τη μεριά του απάντησε «Πού εκθέτει ένα παιδί ότι ο πατέρας του δούλεψε ως πρόεδρος νοσοκομείου; Άφησα εγώ την οποιανδήποτε μομφή να πω ότι υπάρχει μία τέτοια σύνδεση;», με τον Χάρη Τζωρτζάκη να τονίζει ότι: «Είναι επίθεση στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Απειλείται ένας καλλιτέχνης».
Η συζήτηση συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους και από τις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Βλάχος: Απαντά στις αντιδράσεις Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε – «Είναι δυνατόν να θέλω το κακό τους;» (Video)

Άγιος Βαλεντίνος: Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για την ημέρα των ερωτευμένων! (Video)

Survivor: Άσχημα μαντάτα στο συμβούλιο – Η απρόσμενη αποχώρηση που ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:22