ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:55
MENU CLOSE

Αχιλλέας Μπέος: Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 12.000 ευρώ - Δεν αφορά τη ρατσιστική επίθεση

16.02.2024 19:08

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες αλλά και χρηματικό πρόστιμο 12.000 ευρώ επέβαλε το πειθαρχικό όργανο της Super League, στον Αχιλλέα Μπέο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος αποβλήθηκε από τον διαιτητή στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης Κηφισιά – Βόλος στο γήπεδο της Καισαριανής.

Είχε προηγηθεί η ρατσιστική επίθεση στον επιθετικό της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι τον οποίο ο δήμαρχος Βόλου αποκάλεσε μαϊμού.

Συγκεκριμένα σε μια φάση που ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε φάουλ υπέρ του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς ο Αχιλλέας Μπέος φώναξε: «ρε μόνος του έπεσε η μαϊμού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχική καταγγελία του Αν. Τετέι για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε, η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της δήλωνε ότι το σχόλιο δεν ήταν για τον ποδοσφαιριστή αλλά ότι ο διαιτητής, έδωσε «μαϊμού φάουλ».

Ωστόσο, αργότερα βίντεο που δημοσίευσε η Κηφισιά αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα του ρατσιστικού σχολίου του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο με τα όσα δήλωσε ο Αχ. Μπέος, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας από Κρήτη: «Το νέο ΕΣΥ πολλαπλασιάζει τα προβλήματα» – «Κανένα νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας δεν περισσεύει»

Βελόπουλος: «Nα αποκλείσουν το Μαξίμου οι αγρότες, να μην βγει ο πρωθυπουργός από εκεί μέσα»

Κασσελάκης: Περήφανος ο ΣΥΡΙΖΑ που σηκώνει στις πλάτες του τα όνειρα χιλιάδων για ισότητα – Το «προοδευτικό» ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε συντήρηση τη ΝΔ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:55
Exit mobile version