search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:30
MENU CLOSE

Ο Οδυσσέας ξαναχτυπά: Το ΠΑΣΟΚ δεν καρπούται τη φθορά της ΝΔ, έχω πρόταση που κερδίζει

07.03.2024 12:18
odysseas new

Οι προειδοποιητικές βολές από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο προς τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεχίζονται. Δεν ήταν δηλαδή μόνο η πρόσφατη συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας στην οποία εκδηλώθηκε μία κόντρα, ούτε οι διαφωνίες αφορούν μόνο στα μη κρατικά ΑΕΙ.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής συνεχίζει στέλνει μηνύματα

Τα οποία είναι και σοβαρά και αιχμηρά.

Για παράδειγμα δήλωσε (στον ΣΚΑΙ) ότι «ενώ η ΝΔ έχει υποστεί φθορά, αυτή τη φθορά δεν μπορούν να την οικειοποιηθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ»! Πρώτο καρφί.

Δεύτερο καρφί: «Προτείνω ένα πλαίσιο στρατηγικής που κερδίζει τη ΝΔ». Άρα μέχρι τώρα τουλάχιστον, ο Ανδρουλάκης δεν έχει βρει τον τρόπο να κερδίσει τη ΝΔ – εδώ δεν κερδίζει καν από τη φθορά της!

Και για να μην μείνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του, ο Κωνσταντινόπουλος ρίχνει και μία… πρόκα ακόμα: «Είμαι 14 χρόνια Βουλευτής και όλα αυτά τα χρόνια, λέω την άποψή μου στην παράταξη και θα συνεχίσω να το κάνω».

Που σημαίνει τα εξής: Είναι από τους παλαιότερους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και πάντως παλαιότερος από τον Ανδρουλάκη και επιπλέον δεν πρόκειται να σταματήσει να ασκεί κριτική, αν το θεωρεί αναγκαίο για το καλό του ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα δηλαδή, μόλις άρχισε να τα λέει…

Διαβάστε επίσης

Όθων Ηλιόπουλος: Ο Κασσελάκης ποτέ δεν ζήτησε να παραιτηθώ

Κτηματομεσιτική εταιρεία για σπίτι Κασσελάκη στο Κολωνάκι: «Επωλήθη» – Οι φωτογραφίες και τα συγχαρητήρια στον σύμβουλο ακινήτων

Τι θα γίνει με την Ασημακοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48