search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:47
MENU CLOSE

Κτηματομεσιτική εταιρεία για σπίτι Κασσελάκη στο Κολωνάκι: «Επωλήθη» – Οι φωτογραφίες και τα συγχαρητήρια στον σύμβουλο ακινήτων

06.03.2024 19:32
spiti kasselakis

Με μια ανάρτηση στο Facebook η κτηματομεσιτική εταιρεία που ανέλαβε την πώληση της μεζονέτας στο Κολωνάκι που αγόρασε τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, κάνει γνωστό πως το ακίνητο βγαίνει εκτός αγοράς αφού πουλήθηκε.

Ταυτόχρονα ευχαριστεί τον σύμβουλο ακινήτων Οδυσσέα Μουσελίμη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκλεισε τη συμφωνία και εύχεται στους νέους ιδιοκτήτες, το σπίτι να είναι καλορίζικο!

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

«Θερμά συγχαρητήρια στον Οδυσσέα Μουσελίμη, σύμβουλο ακινήτων της εταιρείας μας για μια ακόμη πώληση ενος εξαιρετικού ακινήτου στο Κολωνάκι. Στους νέους ιδιοκτήτες ευχόμαστε να είναι καλορίζικο! Εάν είστε ιδιοκτήτης κατοικίας ιδιαίτερης αξίας και εξετάζετε την πώληση της θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά τις προοπτικές διάθεσης της στην ελληνική και διεθνή αγορά. Καλέστε μας σήμερα στο 210-9681070 για ένα ραντεβού στα γραφεία μας Βουκουρεστίου 11».

Διαβάστε επίσης:

Τα ράσα πάνε στα μπουζούκια: Με…Βανδή, Σαμπάνη στο «Βοτανικό» μουσική εκδήλωση… ενορίας στο Μεταξουργείο

«Οι ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+ κάνουν πρεμιέρα σήμερα και στο ελεύθερης λήψης κανάλι του Ομίλου

Δίκτυο 56 εταιριών security «έκλεψαν» ΦΠΑ ύψους 14 εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58