search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:21
MENU CLOSE

Ο Ανδρουλάκης επιλέγει τον φίλο του από τις Βρυξέλλες, Ζαγοράκη, ενώ δεν εξέτασε καν την περίπτωση Καστανίδη   

13.03.2024 11:25
pasok_new

Στη Θεσσαλονίκη το ΠΑΣΟΚ έχει ζόρια. Λίγο η ιστορία της Καϊλή, λίγο η διάλυση όλου του παλαιού ιστού της παράταξης, το πρόβλημα είναι μεγάλο ενόψει των ευρωεκλογών.

Έτσι εμφανίστηκε από το (σχεδόν) πουθενά η περίπτωση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ως μεταγραφή βεβαίως από τη ΝΔ, η οποία έκοψε τον πρωταθλητή Euro2004 από τα ψηφοδέλτιά της.

Ένα συμπέρασμα:

Η φιλία που ανέπτυξαν στις Βρυξέλλες οι Ανδρουλάκης και Ζαγοράκης φαίνεται ότι λειτούργησε και πολιτικά. Μία από τις αγαπημένες ασχολίες των δύο ευρωβουλευτών ήταν ο καφές στο φουαγιέ και οι συζητήσεις περί ποδοσφαιρικών – δεν φαντάζομαι ότι θα μπορούσαν να συζητήσουν και πολλά άλλα, παρότι δεν έχουν τις ίδιες προτιμήσεις για ομάδες.

Και μία επισήμανση/αποκάλυψη: Ο Ανδρουλάκης δέχτηκε εισήγηση να αξιοποιήσει τον Χάρη Καστανίδη στο ευρωψηφοδέλτιο. Φυσικά αυτό θα είχαν ως προϋπόθεση να μην είναι ο Ζαγοράκης. Αφενός όμως ο ίδιος ο Καστανίδης δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον, αφετέρου διότι ο Ανδρουλάκης δεν θέλησε να εξετάσει καν την περίπτωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

«Υπάρχει πρόβλημα» – Το καμπανάκι Κωνσταντινόπουλου για τις δημοσκοπήσεις (Video)

ΠΑΣΟΚ: «Εκοψαν» τον Χριστοδουλάκη από εκδήλωση; Όλο το παρασκήνιο

Στο εστιατόριο του Ρέμου ο Άδωνις πριν τα απογευματινά χειρουργεία (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:21