search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:31
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Εκοψαν» τον Χριστοδουλάκη από εκδήλωση; Όλο το παρασκήνιο

13.03.2024 08:30
manolis_xristdoulakis

Πληρώνει ακόμα την παρουσία του σε κοινή εκδήλωση με τον Διονύση Τεμπονέρα και την Έφη Αχτσιόγλου ο Μανώλης Χριστοδουλάκης; Γιατί «κόπηκε» από εκδήλωση του InSocial ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ;

Σε αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σήμερα καθότι πολλά γράφτηκαν ενώ πολλά περισσότερα ειπώθηκαν. Ας τα βάλουμε κάτω σημείο – σημείο.  

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι τομεάρχης Περιβάλλοντος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και σήμερα δε θα είναι θα είναι στο πάνελ της εκδήλωσης που διοργανώνει το ινστιτούτο για τη Δημοκρατία InSocial. Θα είναι άλλος βουλευτής σε πάνελ της ημερίδας; Η απάντηση είναι όχι. θα είναι μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Γίνεται παραλληλισμός και με την εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδιο το Ινστιτούτο για το θέμα της Παιδείας όταν και εμφανίστηκε ο Τομεάρχης Παιδείας Στέφανος Παραστατίδης. Μα εκεί δεν είχαμε για πρώτη φορά την παρουσίαση της θέσης του ΠΑΣΟΚ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια με το νομοσχέδιο να είναι στη Βουλή; Γι’ αυτό δεν έγινε η εκδήλωση; Η απάντηση είναι ναι.  

Την ημερίδα την διοργανώνει αποκλειστικά το InSocial με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Δημόπουλου (πρώην Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών) και έχει θέμα: «Αξιοβίωτη Ελλάδα 2030-Εθνικός διάλογος για την κλιματική κρίση & το περιβάλλον». Έπρεπε να προσκληθεί ο Μανώλης Χριστοδουλάκης; Πολύ πιθανό να έπρεπε αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα το κρίνουμε.

Τον «έκοψαν» οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη για να τον τιμωρήσουν; Η απάντηση είναι όχι. Έχει ευθύνη η Χαριλάου Τρικούπη για την απουσία Χριστοδουλάκη; Όχι, καμία. Αυτά λένε οι πληροφορίες μας από πολύ αξιόπιστες πηγές.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Η κυβέρνηση υπερασπίζεται το πόρισμα της ΝΔ, επιτίθεται στην αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επιχείρησε να «μπαζώσει» την αλήθεια και την ίδια μας τη λογική – Άφησε ακάλυπτη την Κεραμέως

Τέμπη: Κεραυνοί από Μιλένα Αποστολάκη – «Η Εξεταστική θα καταγραφεί ως οργανωμένη συγκάλυψη του εγκλήματος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:29