search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:28
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Όλο το παρασκήνιο για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη στις Ευρωεκλογές 

11.03.2024 09:45
zagorakis_new

Είναι ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εδώ και δύο θητείες, στο Euro του 2004 σήκωσε στους ώμους του την Ελλάδα και τώρα ετοιμάζεται για… πολιτική μεταγραφή. 

Ο λόγος για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr σκέφτεται την πρόταση που του έχει γίνει για να είναι εκ νέου υποψήφιος στην Ευρωβουλή με το ΠΑΣΟΚ. 

Εξηγούμαστε: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δε θα είναι ξανά υποψήφιος για την Ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία κάτι το οποίο έχει μεταφερθεί στον κ. Ζαγοράκη. Έχοντας αυτό ως δεδομένο στην Χαριλάου Τρικούπη έκαναν την πρόταση στον πρώην αρχηγό για να συνταχθεί πίσω από τη νέα προσπάθεια του Νίκου Ανδρουλάκη. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο κ. Ζαγοράκης το σκέφτεται. 

Το παρασκήνιο θέλει τον Νίκο Ανδρουλάκη να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Θοδωρή Ζαγοράκη από την περίοδο που ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Συνελήφθη 60χρονος για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο μαθητής με μηνιγγίτιδα – Ανησυχία για τα τρία κρούσματα σε φοιτητές στην Πάτρα

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 48χρονος για σεξουαλική κακοποίηση και πορνογραφία ανηλίκων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:28