search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: «Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση κατά του Κασσελάκη»

10.03.2024 23:03
androulakis-12

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, καταδίκασε τους προπηλακισμούς κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη.

«Τα αποψινά επεισόδια κουκουλοφόρων κατά διαδηλωτών και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κασσελάκη, που έρχονται σε συνέχεια της χθεσινής επίθεσης σε δυο πολίτες για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, είναι απολύτως καταδικαστέα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

Τόνισε ότι είναι πρωτίστως «ανησυχητική η επανάληψη ακραία βίαιων και μισαλλόδοξων συμπεριφορών» και πρόσθεσε: «Η ισότητα και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι απαρέγκλιτες δημοκρατικές αρχές».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Χαρίτσης για την συγκέντρωση κατά της ομοφοβίας: «Η έμπρακτη απάντηση της δημοκρατικής Θεσσαλονίκης»

Στέφανος Κασσελάκης: «Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και τι έχω κάνει στη ζωή μου – Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε έρευνα, είμαι καθαρός»

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο προοδευτικός κόσμος είμαστε πλειοψηφία» – Στο συλλαλητήριο κατά της ομοφοβίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:02