search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Αλέξης Χαρίτσης για την συγκέντρωση κατά της ομοφοβίας: «Η έμπρακτη απάντηση της δημοκρατικής Θεσσαλονίκης»

10.03.2024 22:28
HARITSIS

«Η σημερινή μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους είναι η έμπρακτη απάντηση της δημοκρατικής Θεσσαλονίκης στην ομοφοβία, στην τρανσφοβία και στη μισαλλοδοξία», αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι μια συγκέντρωση αλληλεγγύης και ελπίδας», συνεχίζει ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, «υπεράσπισης της δημοκρατίας μας. Υπεράσπισης του δικαιώματος όλων των ατόμων στην ασφάλεια και στο σεβασμό».

Ο ίδιος σημειώνει ότι «η προσπάθεια μιας παρακρατικής συμμορίας να διαλύσει τη συγκέντρωση έπεσε στο κενό. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό» και πως «κάθε τους εμφάνιση υπογραμμίζει την ιδιόμορφη ανοχή της αστυνομίας, τη λογική του δίκιου του ισχυρού και το βαθύτερο πρόβλημα της διείσδυσης της Ακροδεξιάς στο χώρο της νεολαίας».

Ζητά «να πάρουν άμεσα θέση τα πολιτικά κόμματα και οι βουλευτές/τριες της Θεσσαλονίκης» και προσθέτει: «Να στηρίξουμε τις συγκεντρώσεις που ζητούν δικαιοσύνη. Να ορθώσουμε μέτωπο στον φασισμό. Καμία ανοχή στο σκοτάδι και στο μίσος. Δεν θα φοβηθούμε».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: «Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και τι έχω κάνει στη ζωή μου – Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε έρευνα, είμαι καθαρός»

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο προοδευτικός κόσμος είμαστε πλειοψηφία» – Στο συλλαλητήριο κατά της ομοφοβίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Υποκλοπές: Διαψεύδει τον Άδωνι το ΠΑΣΟΚ – «Η πρώην επόπτης εισαγγελέας της ΕΥΠ δεν έχει έρθει αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09