search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:53
MENU CLOSE

Πέτρος Λαγούτης για εθισμό με τον τζόγο: «Έφτασα στο σημείο να μην έχω και να δανείζομαι» (Video)

08.04.2024 08:44
lagoytis-petros-new

Για τη σκοτεινή περίοδο που ήταν εθισμένος στον τζόγο μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης, αναφερόμενος στα στάδια που πέρασε μέχρι να καταφέρει να απεμπλακεί πλήρως.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην κυπριακή τηλεόραση και την εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος επισήμανε ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να ξεφύγει από αυτόν τον δρόμο, καθώς χρειάζεται τρομερή προσωπική θέληση.

«Σκεφτόμουν τις προάλλες πόσο απελπιστικά δύσκολο γίνεται αυτό το κομμάτι (σ.σ. του τζόγου) με το γεγονός της τεχνολογίας. Πια έχεις ένα κινητό και παίζεις, αυτό το κάνει πολύ πιο δύσκολο. Είναι άλλο να σηκωθείς από το σπίτι σου, να μπεις στο αυτοκίνητο και να πας σε έναν χώρο τζόγου. Είτε αφορά όμως διαδικτυακό τζόγο είτε φυσικό τζόγο, είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις και θέλει τρομερή προσωπική θέληση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν υπάρχει συνταγή. Πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ, να το πάρεις απόφαση, να απευθυνθείς σε ειδικούς όπως πήγα εγώ στο ΚΕΘΕΑ» είπε και πρόσθεσε:

«Η παγίδα που πέφτει ο εθισμένος είναι ότι νομίζει πως, επειδή το θέλει πολύ, θα το καταφέρει περίπου όπως του το λένε. Όχι, δεν έχει περίπου. Οι κανόνες είναι πολύ σκληροί αλλά δεν μπορείς να τους φέρεις στα μέτρα σου. Αν τους φέρεις στα μέτρα σου, θα καταλήξεις εκεί που ξεκίνησες. Δεν έχω το άγχος να μην επιστρέψει αυτό, αν και τίποτα δεν τελειώνει ποτέ οριστικά. Νιώθω όμως ότι έχω καταφέρει κάτι πολύ δύσκολο, το ξέρω, άφησα πάρα πολύ σκοτάδι πίσω μου και κέρδισα πάρα πολύ φως με αυτό που έκανα. Το γεγονός ότι έχω αποφοιτήσει από το ΚΕΘΕΑ εδώ και επτά χρόνια και δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ, δεν το θεωρώ τυχαίο. Με τον ίδιο τρόπο θεωρώ πως, αν ποτέ αποφασίσω να δοκιμάσω να γίνω κοινωνικός παίκτης, δεν θα είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι δεν έχω δοκιμάσει, επίσης, δεν είναι τυχαίο. Για απεξάρτηση πήγα μετά από περισσότερα από 10 χρόνια ενεργός τζογαδόρος. Μου πήρε καιρό και δυστυχώς σε αυτά τα στάδια, αν έχεις χρήματα να παίξεις, θα σου πάρει και περισσότερο καιρό. Δηλαδή έφτασα στο σημείο να μην έχω, να δανείζομαι και όπου μπορεί να πέσει ένας τζογαδόρος έπεσα»

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέι: «Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, είναι καλύτερο να ξεκουράζεται»

Κάκκαβα για Μπάρκα: «Από θύμα θύτης – Την αποθέωνε παντού η Καινούργιου και μετά φιλιόταν με τον πρώην της»

Μποφίλιου για Αγίους Αναργύρους: «Η Κυριακή δεν έψαχνε ταξί – Τα έκανε όλα σωστά και βρήκε τραγικό τέλος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:53