search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:02
MENU CLOSE

Μποφίλιου για Αγίους Αναργύρους: «Η Κυριακή δεν έψαχνε ταξί – Τα έκανε όλα σωστά και βρήκε τραγικό τέλος» (Video)

07.04.2024 19:19
bofiliou-new

Για την αδιανότητη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μίλησε η Νατάσα Μποφίλιου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

«Αυτές τις μέρες το μότο είναι “Το περιπολικό δεν ήταν ταξί”. Βέβαια η Κυριακή δεν έψαχνε ταξί. Η Κυριακή τα έκανε όλα σωστά και βρήκε τραγικό τέλος μιλώντας στο τηλέφωνο μιλώντας με την αστυνομία έξω από την αστυνομία», ανέφερε η δημοφιλής καλλιτέχνης.

»Ακούσαμε από άνθρωπο που εκπροσωπεί τους θεσμούς ότι μάλλον προκαλούσε που ζούσε τόσο υπέροχα τη ζωή της και φαινόταν στα social media. Η εξουσία και η πατριαρχία δεν θέλουν να ζούμε τη ζωή μας, να είμαστε ευτυχισμένες, να πάμε παρακάτω, να έχουμε ισότητα και διεκδικήσεις. Για αυτό μας σκοτώνουν και πάνε στην επόμενη. Για αυτό η θέση μας ως γυναίκες, ως κοινωνία είναι να αλλάξουμε αυτή την τραγική ροή και να ανατρέψουμε αυτόν τον σάπιο ρημαγμένο κόσμο», επισήμανε.

@miss_alwayssleepy Άντε να τους εξηγήσεις γιατί σε αγγίζει τόσο πολύ η Νατάσσα #γυναικοκτονια #natassabofiliou #keepbofeeling ♬ πρωτότυπος ήχος – miss_alwayssleepy

Διαβάστε επίσης:

Λουκιανός Κηλαηδόνης: «Εκτός από τον μπαμπά μου, έχασα έναν φίλο», εξομολογείται η κόρη του

Ελένη Ψυχούλη: «Μόλις έκλεισα τα 61, η πιο ωραία φάση στη ζωή του ανθρώπου ξεκινά στα 50» (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου για Τέμπη: «Ο αδελφός μου είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι – Αυτό μας αφορά όλους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:01