ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 13:13
MENU CLOSE

«Furiosa: A Mad Max Saga»: Περιέχει μία 15λεπτη σκηνή δράσης με 200 κασκαντέρ που χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων (photos)

22.04.2024 12:42

Το επερχόμενο prequel της κινηματογραφικής σειράς «Mad Max», «Furiosa», περιλαμβάνει μια σκηνή δράσης 15 λεπτών που χρειάστηκαν 78 ημέρες για να γυριστεί, όπως αποκαλύφθηκε.

Ο Μίτσελ αποκάλυψε ότι η ταινία περιλαμβάνει «μια σεκάνς διάρκειας 15 λεπτών που χρειάστηκαν 78 ημέρες για να γυριστεί». Καθημερινά στο πλατό βρίσκονταν περίπου 200 κασκαντέρ, διευκρίνισε, όμως δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες για τη σκηνή, η οποία χαρακτηρίζεται ως «αποφασιστικής σημασίας στιγμιότυπο».

«Ο Τζορτζ και εγώ κάναμε αυτές τις μεγάλες συζητήσεις σχετικά με το γιατί αυτή η συγκεκριμένη σκηνή ήταν τόσο μεγάλη. Είναι επειδή βλέπετε μια συσσώρευση δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια μιας μάχης και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβετε πόσο πολυμήχανη είναι η Furiosa, αλλά και τη σκληρότητά της. Είναι η μεγαλύτερη σεκάνς που έχουμε γυρίσει ποτέ», είπε η Άνια Τέιλορ-Τζόι.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία ως μια νεότερη εκδοχή της Furiosa, του ομότιτλου χαρακτήρα, ο οποίος είχε προηγουμένως απεικονιστεί στο «Mad Max: Fury Road» από τη Σαρλίζ Θέρον (Charlize Theron).

Διαβάστε επίσης:

Νικόλ Κίντμαν: Βραβείο για τη συνολική της προσφορά στο σινεμά από το AFI – Γιατί γράφει ιστορία η Αυστραλή ηθοποιός

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Δράμα, τρόμος και «Η Αρπαγή» (Videos)

Δημήτρης Μητροπάνος: 12 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ερμηνευτή (Videos)

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 13:08
Exit mobile version