search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 04:37
MENU CLOSE

Λιβάνιος για ευρωεκλογές: Ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος στις 21:00 – Πόσοι ψήφισαν με επιστολική ψήφο

09.06.2024 08:17
Untitled design (5)

Την πρώτη ενημέρωση για τις ευρωεκλογές έκανε λίγο πριν από τις 8 το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.

Αφού ανέφερε ότι οι εκλογές διεξάγονται και αφού ευχαρίστησε όσους συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Λιβάνιος είπε ότι συνολικά 18.380 τμήματα έχουν στηθεί ανά την επικράτεια και περιμένουν τους ψηφοφόρους, μέχρι τις 7 το απόγευμα που κλείνουν οι κάλπες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε ότι θα υπάρχει ενημέρωση για το ποσοστό συμμετοχής στις ευρωεκλογές στις 11:45, 14:45 και 17:45, σημειώνοντας ότι γύρω στις 9 το βράδυ θα έχουμε την πρώτη ασφαλή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από τη SIngular Logic.

Αναφορικά με την επιστολική ψήφο, ο κ. Λιβάνιος ανέφερε ότι απεστάλησαν 178.588 φάκελοι -οι περισσότεροι από την Ελλάδα-, με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται σε 88,3%.

Επίσης, παρότρυνε τους πολίτες να μπαίνουν στην εφαρμογή «Μάθε πού ψηφίζεις» για να δουν πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Διαβάστε επίσης

Ευρωεκλογές 2024: Τέλος χρόνου για τις επιστολικές – Οι 111.500 νέοι εκλογείς, τα 31 κόμματα και οι σταυροί

Σταϊκούρας για την έκρηξη στη γέφυρα του Ισθμού: «Θα υπάρξει ταλαιπωρία – Η αποκατάσταση θα πάρει περισσότερες ημέρες»

Ευρωεκλογές: 5+1 ερωτήματα για τη σημασία του αποτελέσματος – Τι θα κυριαρχήσει το βράδυ της Κυριακής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 00:33