search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 17:27
MENU CLOSE

Φωτιά στην Ξάνθη: Πλησιάζουν τα σπίτια οι φλόγες – Μήνυμα ετοιμότητας λόγω καπνού από 112

11.07.2024 22:17
xanthi_post
xanthipost

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) σε χαμηλή βλάστηση στα Κιμμέρια Ξάνθης. Η φωτιά καίει κοντά σε σπίτια, ωστόσο, δεν απειλείται ο οικισμός, μέχρι στιγμής.

Στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο της 2ης ΕΜΟΔΕ και 3 αεροσκάφη.

Μήνυμα ετοιμότητας από το 112 – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ ήχησε το 112. Η Πολιτική Προστασία ζητά από κατοίκους των οικισμών Πηγάδια, Νέο και Παλιό Ζυγό να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα.

Ο μαύρος καπνός που βγαίνει από τη φωτιά είναι πραγματικά πολύ πυκνός και έχει καλύψει μεγάλο τμήμα της εκεί ατμόσφαιρας, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται στην περιοχή – ιδιαίτερα όλων όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Κύκλωμα εκβιαστών: Οι διάλογοι που τους «έκαψαν» – Πού εκρυβαν τα χρήματα – Αρνείται τον αρχηγικό ρόλο η «Νάνσυ»

Φωτιά στο Βαρθολομιό Ηλείας – Σηκώθηκαν 3 ελικόπτερα

Νίκος Πλακιάς κατά Οικονόμου: Συνοδευόταν από τον Ξιφαρά που πετούσε τα εξώδικα των μηχανοδηγών στο καλάθι των αχρήστων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 17:27