search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 16:33
MENU CLOSE

Νέα σκληρή επίθεση Ερντογάν σε Ισραήλ: «Θα τους κάνουμε ότι και στη Λιβύη»

28.07.2024 23:08
erdogan 765- new

Απειλητικές διαθέσεις έδειξε σε ομιλία του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του Ισραήλ.

Ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε εκ νέου στον Μπενιαμίν Νετανιάχου και δεν δίστασε να μιλήσει και για ευθεία παρέμβαση κατά των Ισραηλινλων.

«Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα στην Παλαιστίνη. Όπως ακριβώς μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτούς. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίζει να το κάνουμε. Απλά πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να κάνουμε αυτά τα βήματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Ένας από αυτούς, συγγνώμη για τη γλώσσα μου, ένας από αυτούς τους αγενείς ανθρώπους είπε στο κοινοβούλιό μας: ”Θα πρέπει να επιτραπεί στον Μαχμούντ Αμπάς να μιλήσει”. Ποιος είναι αυτός; Υπάρχει ένα άτομο από το YRP, νομίζω ότι έχει πρόβλημα στο κεφάλι του. Ποιος σας λέει ότι δεν καλέσαμε τον Αμπάς; Εμείς προσκαλέσαμε, αλλά δυστυχώς ο Αμπάς δεν μπόρεσε να μας απαντήσει θετικά. Θα λειτουργήσουμε τη μελλοντική διαδικασία αναλόγως. Σε ποιον δεν ανοίξαμε αυτό το Κοινοβούλιο… Θα ανοίξουμε αυτό το Κοινοβούλιο σε όλους όσοι βρίσκονται στο δρόμο της δικαιοσύνης» πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης:

Μακρόν σε Νετανιάχου: «Το Παρίσι έχει δεσμευτεί πλήρως για να αποτραπεί μια νέα κλιμάκωση μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι Γάλλοι έκαναν δημοσκόπηση για το αν τελικά ήταν καλή η τελετή έναρξης – Οκτώ στους 10 είπαν «ναι»

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απειλεί με παραγωγή πυρηνικών, αν οι ΗΠΑ αναπτύξουν πυραύλους στην Ευρώπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 16:31