ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 07:44
MENU CLOSE

Ρωμανός για ανάρτηση Κασσελάκη: θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας να παραμένει όμηρος του κ. Πολάκη

28.07.2024 14:37

«Δυστυχώς, και στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη, ούτε η υποκρισία, ούτε ο εξευτελισμός έχουν όρια. Βλέπουμε το ίδιο έργο που είχαμε δει και επί Αλέξη Τσίπρα σε επανάληψη: Οι ηγεσίες να αλλάζουν, αλλά να μην μπορεί κανείς να διαγράψει τον Πολάκη, που είναι η μόνη σταθερά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημειώνει: «Δεν ξέρουμε και δεν μας αφορά από πού τους κρατούσε και τους κρατάει. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας να παραμένει όμηρος του κ. Πολάκη και συνώνυμο του πολακισμού».

Διαβάστε επίσης:

Συλλυπητήρια Δούκα για εργατικό δυστύχημα στον ΧΥΤΑ Φυλής: «Δύσκολη μέρα για τον δήμο της Αθήνας»

Κασσελάκης για διαγραφή Πολάκη: «Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής» – Το μήνυμα και η έμμεση απάντηση σε Γεροβασίλη

Παναγιωτόπουλος για διαγραφή Πολάκη: «Κάποιοι υπερβαίνουν κανόνες»

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 07:43
Exit mobile version