Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Μίλτος Τεντόγλου θέλησε να υποδεχτεί με ιδιαίτερο τρόπο τον Εμμανουήλ Καραλή, μετά το πανελλήνιο ρεκόρ του τελευταίου στο άλμα επί κοντώ.
Ο αγαπητός σε όλους «Μανόλο» έδειξε να απολαμβάνει το παιχνίδι με τον συναθλητή του.
Οι δυο αθλητές σταμάτησαν την προπόνηση τους και το γύρισαν στην… πάλη, με τον Γιώργο Πομάσκι που βρισκόταν στο σημείο να τους ζητά να σταματήσουν για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Συγκεκριμένα μετά την επιστροφή του Καραλή στην Ελλάδα και το ρεκόρ που «έσπασε» με άλμα στα 6 μέτρα στο επί κοντώ, ο κολλητός του Μίλτος Τεντόγλου του επιφύλασσε μια… έκπληξη.
Και αυτό διότι οι δυο Ολυμπιονίκες του Παρισίου είχαν μια ολιγόλεπτη πάλη, πάντα σε φιλικό πλαίσιο, με αμφότερους να το απολαμβάνουν.
Σε αυτόν που σίγουρα δεν άρεσε το θέαμα, ήταν ο προπονητής του Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος ζητούσε να σταματήσουν για να μην χτυπήσουν.
Ωστόσο όπως φαίνεται από το video που δημοσίευσε ο «Μανόλο» τα λόγια του έμπειρου προπονητή πήγαν στον… αέρα.
Διαβάστε επίσης:
US Open: Πρόωρο τέλος για τη Σάκκαρη λόγω τραυματισμού
Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024»: Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων
Σβεν Γκόραν Έρικσον: Το «θαύμα» με τη Γκέτεμποργκ, η εθνική Αγγλίας και τα 18 τρόπαια (Videos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.