Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή και η σάτιρα του Nemo, του non binary νικητή της Eurovision, μίλησε ο Γιώργος Ματαράγκας, επισημαίνοντας ότι ο εν λόγω ρόλος είναι στο πλαίσιο της σάτιρας, οπότε δεν θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί όλος αυτός ο ντόρος.
Σε συνέντευξή του στο Πρωινό, ο ηθοποιός εξέφρασε τον προβληματισμό του αναφορικά με την ελευθερία του λόγου στη σημερινή εποχή, επισημαίνοντας ότι αν κάποιος -σήμερα- έχει διαφορετική γνώμη, στοχοποιείται ως ομοφοβικός, έναν χαρακτηρισμό που κάποιοι του έχουν αποδώσει χωρίς, ωστόσο, ο ίδιος να τον αποδέχεται.
«Ο Μάρκος κάνει ένα δικό του τύπο θεάτρου, επιθεώρησης. Δεν είναι σαν τις παλιές επιθεωρήσεις, είναι άλλο πράγμα. Το θέμα με τον Μάρκο προέκυψε λόγω όλων αυτών που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Και εμένα με λένε ομοφοβικό και δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο. Δεν μπορώ να έχω άποψη; Εγώ που έχω άποψη είμαι ομοφοβικός και ο άλλος κανονικός;» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Όπως μπορούμε να σατιρίσουμε τους πολιτικούς, μπορούμε να σατιρίσουμε και το Νέμο. Η ιστορία με τους ομοφοβικούς πρέπει να σταματήσει. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη, αμέσως είναι ομοφοβικός. Δύο είναι τα φύλα. Υπάρχει και τρίτο; Ο θεός έπλασε τον άντρα και τη γυναίκα».
Διαβάστε επίσης:
Lady Gaga: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να είναι άνδρας
Πέτρος Ξεκούκης: «Είμαι ομοφοβικός – Απορώ πώς πολλαπλασιάζονται, αφού δεν γεννούν» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.