ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 14:27
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα - «Πεθαίνω κάθε μέρα, δεν ήμουν εκεί να μπω μπροστά στο μαχαίρι»

27.11.2024 18:01

Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα για τη δολοφονία της κόρης της από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους.

Πρόσθεσε δε τα εξής: «Κάθε φορά που δολοφονείται μια γυναίκα σκέφτομαι το κοριτσάκι μου. Η Κυριακή μου έκανε αυτό που όλοι προτρέπουν τις γυναίκες να κάνουν όταν βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και το αποτέλεσμα το ξέρετε. Η Κυριακή μου να γίνει ένα μπαϊράκι για όλες τις γυναίκες. Ανεξαρτήτως ηλικίας».

Επιπλέον, είπε: «Το παιδί μου δεν είναι εδώ. Μιλάω σε μια φωτογραφία και της ανάβω το καντήλι κάθε μέρα. Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς αισθάνομαι που δεν ήμουν εκεί μπροστά, να μπω μπροστά στο μαχαίρι. Να σκοτώσει εμένα. Διότι, εγώ τώρα πεθαίνω κάθε μέρα. Εγώ δεν ζω πλέον. Απλώς υπάρχω».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Επιδείνωση με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – «Οργανωμένη κακοκαιρία, στο στόχαστρο 6+1 περιοχές»

Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα με κέρδη 3 εκατ. ευρώ – Παρίσταναν τους λογιστές και πουλούσαν ανύπαρκτα αυτοκίνητα – Πού δρούσαν

Μαρινέλλα: Σε βαριά κατάσταση και χωρίς καλή επικοινωνία με το περιβάλλον – Τα νεότερα για την υγεία της

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 14:20
Exit mobile version