Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε… εφιάλτη κατέληξε η εκδρομή για μαθητές από τη Θεσσαλονίκη, όταν ξέσπασε φωτιά στο λεωφορείο με το οποίο επέστρεφαν στα σπίτια τους.
Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές του 1ου ΓΕΛ Πεύκων, κοντά στο Ρετζίκι, στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές βλέποντας τους καπνούς στο λεωφορείο, έσπευσαν να βγουν από το όχημα και να απομακρυνθούν ώστε να είναι ασφαλείς.
Όπως αποτυπώνεται σε βίντεο, οι μαθητές εκκενώνουν το λεωφορείο το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς, πηδώντας στηθαία που βρίσκονταν εκεί λόγω εργασιών Flyover για να φτάσουν σε ασφαλές σημείο. Ευτυχώς τα παιδιά απομακρύνθηκαν εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία τους.
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στα Χανιά: Βρέφος 38 ημερών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και σκότωσε 63χρονο πεζό
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.