Μέλπω Λεκατσά και Αντώνης Τουμανίδης εντάσσονται στο επιτελείο του Κασσελάκη
Το Κίνημα Δημοκρατίας ανακοινώνει την ένταξη δύο σημαντικών προσωπικοτήτων στο επιτελείο του. Η αγωνίστρια του Πολυτεχνείου Μέλπω Λεκατσά αναλαμβάνει Πολιτική Συντονίστρια του Οργανωτικού, ενώ ο ιστορικός τέχνης, σεναριογράφος και συγγραφέας Αντώνης Τουμανίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Πολιτισμού και Θρησκευμάτων του Προέδρου.
Αντίστοιχα για τον Αντώνης Τουμανίδης η ανακοίνωση αναφέρει για το βιογραφικό του: «Γεννημένος στη Σκύδρα το 1979, σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και Αρχαιολογία στην Ελλάδα, καθώς και Τεχνοκριτική, Κινηματογράφο και Θρησκειολογία στη Γαλλία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Θρησκευτική Γλυπτική από το Πανεπιστήμιο του Μπορντό, συγγραφέας παραμυθιών, βραβευμένος σεναριογράφος και παραγωγός. Ως μέλος του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (WGA East) και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, φέρνει στο Κίνημα Δημοκρατίας πολύτιμη εμπειρία και γνώση στον χώρο του πολιτισμού και της τέχνης.
«Οι δύο αυτές προσθήκες ενισχύουν την προσπάθειά μας να οικοδομήσουμε ένα σύγχρονο, δημοκρατικό και ανοιχτό στην κοινωνία πολιτικό κίνημα. Με αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της πολιτιστικής προόδου, συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας για την Ελλάδα της δεύτερης ευκαιρίας» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
Διαβάστε επίσης:
Η ΓΣΕΕ κάνει τον ψόφιο κοριό με την απεργία για τα Τέμπη
Τέμπη: Και ο Φαραντούρης ζητά να κληθεί ο Μητσοτάκης στην προανακριτική