Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στις φήμες που θέλουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να χωρίζουν απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Όπως ανέφερε το μοντέλο, στην εκπομπή Happy Day, οι φήμες δεν ισχύουν.
«Πρέπει να βγάλω δελτίο Τύπου; Είμαι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος του ζευγαριού; Πάρτε τον δικηγόρο τους, μη ρωτάτε εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε πως το ζευγάρι είναι καλά και ανέφερε τα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος είχε δηλώσει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί τους. «Είναι μαζί με το παιδάκι τους και είναι μια χαρά. Να είναι καλά το μωρό τους, να είναι καλά και οι ίδιοι και να είναι ευτυχισμένοι», κατέληξε.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα η γνωστή influencer και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασαν χωριστά και σε άλλες πόλεις την ημέρα των ερωτευμένων. Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο παρουσιαστής παρέμεινε στην Αθήνα, αφιερώνοντας τη μέρα στον γιο τους, Πάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα ταξίδεψε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης, για να αφήσει τον μικρό στον πατέρα του, αλλά αμέσως μετά επέστρεψε στη βάση της, περνώντας την ημέρα των ερωτευμένων μακριά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Διαβάστε επίσης:
Δανάη Μπάρκα: Βραδινή έξοδος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.