Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Έκρηξη ακούστηκε σήμερα κοντά στο ρωσικό προξενείο της Μασσαλίας στη νότια Γαλλία και πυροσβέστες έσπευσαν επιτόπου, όπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.
Η γαλλική αστυνομία δεν ήταν άμεσα σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.
Ωστόσο, ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στη Μασσαλία, Στανισλάβ Οράνσκι, δήλωσε σήμερα ότι η έκρηξη σημειώθηκε μέσα στο προξενείο, όπως μετέδωσε η ρωσική ειδησεογραφική σελίδα RBC.
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS έκανε λόγο για «εκρήξεις» και, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, μετέδωσε ότι το περιστατικό αυτό έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας τρομοκρατικής επίθεσης, ζητώντας από τη Γαλλία να λάβει κάθε μέτρο για τη διερεύνησή του.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή τραυματίες.
Διαβάστε επίσης:
Στην Ουάσινγκτον ο Μακρόν – Tι θα συζητήσει με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.