ΣΑΒΒΑΤΟ 23.08.2025 20:10
MENU CLOSE

Εύη Βατίδου: «Η απώλεια του Αλέξη είναι μεγάλη δοκιμασία για εμάς»

02.03.2025 08:57

Νέα ανάρτηση για να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιού τους, Αλέξη Κούγια, έκανε η Εύη Βατίδου το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ποινικολόγος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Την ασθένειά του είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος, με την εικόνα του στις αρχές του Ιανουαρίου να προκαλεί έντονη ανησυχία, καθώς ο ποινικολόγος ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Διαβάστε επίσης:

Νατάσσα Μποφίλιου για τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη: «Συνταρακτική η στάση τους, είναι οι οδηγοί μας» (video)

Τσαφούλιας για Τέμπη: «Μία μάνα έκοψε το κεφάλι της Χρυσής Αυγής, μία δεύτερη μάνα θα βάλει τις βάσεις για να αλλάξουν τα πράγματα

Ορέστης Τζιόβας: «Στην κρατική βία και στη βία της εξουσίας θα απαντάμε με βία» (Video)

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.08.2025 20:10
Exit mobile version