Κωστής Μαραβέγιας: Ξεσπά για τα σχόλια κατά της Μποφίλιου - «Είναι μικρότητες και δεν την αφορούν» (Video)
Στη στοχοποίηση που δέχεται κατά καιρούς για τις πολιτικές της πεποιθήσεις η συνάδελφος και καλή του φίλη, Νατάσα Μποφίλιου, αναφέρθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας επισημαίνοντας ότι οι αντιδράσεις αυτές δεν είναι παρά «μικρότητες».
Παρακολουθήστε από 29:00′
«Επειδή τη γνωρίζω προσωπικά και καλά, δεν την αφορά όλο αυτό, Πολλές φορές είναι κακοπροαίρετα τα πιο πολλά σχόλια, επειδή έχει μια συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Όλα αυτά είναι μικρότητες για μένα και ευτυχώς δεν την αφορούν. Είναι ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα που εννοείται ότι την υποστηρίζω και την αγαπώ. Αισθάνομαι ότι δικαιούται να έχει την άποψη της. Δεν σημαίνει ότι σε αυτό τον κόσμο των αντιφάσεων και των αντιθέσεων θα πρέπει η Νατάσα να κλειστεί στο βουνό για να πει αυτά που πιστεύει, αλίμονο. 2025 είμαστε, είναι αστείο όλο αυτό. Εφόσον λοιπόν την ίδια δεν την αφορά αρνητικά, δεν την επηρεάζει, δεν θα στεναχωρηθώ γιατί ξέρω ότι δεν την αγγίζουν αυτά» είπε αρχικά, μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή Τετ α Τετ.
«Άμα η πηγή και ο πυρήνας του λόγου είναι ο μισανθρωπισμός, αποκλείεις κοινωνικά στρώματα ή διαλύεις πανέρια στη λαϊκή όπως έκανε η Χρυσή Αυγή παλιά, αυτό εμπεριέχει μεγάλη βία και προφανώς καταδικάζεται. Ναι, δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με αυτό. Είναι όμως πολύ διαφορετικό το ένα με το άλλο. Δηλαδή άλλο η Χρυσή Αυγή και οι πρακτικές της και άλλο ο λόγος ενός καλλιτέχνη που έχει ένα αριστερό προφίλ και τον εμπνέει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Αργύρης Πανταζάρας: «Οι απόψεις του Σερβετάλη για τις αμβλώσεις δεν εκφράζουν τον θίασο» (Video)
Σταύρος Νικολαΐδης: Τα δάκρυα του για την απώλεια της Καίτης Κωνσταντίνου – «Ακόμα δεν το πιστεύω»
Χρηστίδου για δήλωση Βαρθακούρη: «Αυτά τα σχόλια καθρεπτίζουν την πατριαρχία»