ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 17:20
MENU CLOSE

Τέμπη: Ανελέητο σφυροκόπημα της αντιπολίτευσης στη Βουλή για Τριαντόπουλο - Εκτεθειμένη η κυβέρνηση

19.03.2025 14:19

Ανελέητο σφυροκόπημα δέχεται από το πρωί στη Βουλή η κυβέρνηση με φόντο το αίτημα Τριαντόπουλου για απευθείας παραπομπή στο δικαστικό συμβούλιο, γεγονός που σημαίνει αυτομάτως το κλείσιμο των εργασιών της προανακριτικής. 

«Μπαζώνετε την υπόθεση του “μπαζώματος”. Αυτό δε θα περάσει», επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, ενώ από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος ζήτησε να συνεχίσει η προανακριτική επιτροπή το έργο της.

«Θέλετε, δε θέλετε θα πάτε όλοι στο φυσικό δικαστήριο», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας λόγο για «πολιτική ντρίπλα» της κυβέρνησης με στόχο να «αποφύγει την ξεφτίλα». Στη συζήτηση παρενέβη και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, λεγοντας προς τα κυβερνητικά έδρανα πως η κυβέρνηση «όσα τερτίπια και εάν σκεφτεί δε θα αποφύγει τον εξευτελισμό».

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε και η Νέα Αριστερά με την Έφη Αχτσιόγλου να διερωτάται τι άλλο θα σκαρφιστεί η κυβέρνηση για να αποφύγει το πολιτικό κόστος

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας ότι η προανακριτική επιτροπή πρέπει να συνεχίσει τις εργασίες της αλλά και να επεκταθεί, όπως είπε, ώστε να ελεγχθούν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Καραμανλής. «Πρέπει να παραιτηθείτε και να δικαστείτε», είπε αναφερόμενη στον πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης για Τριαντόπουλο: Eίναι μία απόφαση γενναία – Ανυπόστατα επιχειρήματα από την αντιπολίτευση

Κυριάκος Μητσοτάκης από ΓΑΔΑ: Νομιμότητα παντού – Δεν υπάρχουν άβατα και εγκληματικές οργανώσεις πέραν του νόμου (video)

Ο Νατσιός έκανε μήνυση στην Εθνική Πινακοθήκη: «Προσβάλλουν το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων»

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 17:19
Exit mobile version