Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δύσκολες στιγμές βιώνει η σύντροφός του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, καθώς ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως πέθανε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο πατέρας της, Γεώργιος Νικολαΐδης, πλήρης ημερών.
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του εκλιπόντα σε Instagram story και ανέφερε εκ μέρους της οικογένειάς της, ότι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου, στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η σύντροφος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, εκείνη και οι αδερφές της είναι περήφανες για τον πατέρα τους, ο οποίος όπως σημείωσε προσέφερε στον τόπο του χωρίς προσωπικό όφελος: «Μια ημέρα σαν αυτή έφυγε γενναία από κοντά μας ο πατέρας μας, Γεώργιος Νικολαΐδης πλήρης ημερών. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και προσέφερε στον τόπο του ανιδιοτελώς όλη του τη ζωή», και πρόσθεσε: «Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων (οι περήφανες κόρες του)».
Διαβάστε επίσης:
Καλομοίρα για Eurovision: Μου άρεσε πολύ η «Αστερομάτα» – Συγκινήθηκα με το βιντεοκλίπ (Video)
Δημήτρης Παπανώτας: «Εσείς φταίτε που το νοικοκυριό θεωρείται γυναικεία υπόθεση» (Video)
Σε ταβέρνα στα Καλύβια η Άννα Βίσση – Εξόρμηση για φαγητό με casual look
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.