ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 11:35
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 25 ετών σε 64χρονο για βιασμό και πορνογραφία με θύμα την ανήλικη ανιψιά του

27.03.2025 21:48

Σε συνολική κάθειρξη 25 ετών (με εκτιτέα τα 20) καταδικάστηκε ένας 64χρονος που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Σερρών, έπειτα από καταγγελία της ανιψιάς του ότι την βίασε όταν ήταν 7 ετών και επιπλέον τη φωτογράφισε γυμνή.

Πέρασαν 10 χρόνια, ώσπου το 2023 η παθούσα αποφάσισε να καταγγείλει όσα είχε βιώσει στα χέρια του θείου της (ετεροθαλούς αδελφού του πατέρας της).

Με ομόφωνη απόφαση, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου, όπως επίσης για παιδική πορνογραφία.

Ανασκευάζοντας όσα είχε πει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, ο 64χρονος αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις, αποδίδοντας την καταγγελία σε «σκευωρία» από την οικογένεια της ανήλικης με σκοπό να αποσπάσουν περιουσιακά του στοιχεία. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου οδηγήθηκε στις φυλακές.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καλογήρου: Ποια δραστική ουσία εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Σαντορίνη

Λαμία: «Τζάμπα μάγκας» ο αρχιμανδρίτης που έβριζε και απειλούσε – Το 2014 είχε χαστουκίσει τροχονόμο που τον έπιασε να τρέχει ιλιγγιωδώς

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 11:20
Exit mobile version