ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 09:57
MENU CLOSE

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ιμάμογλου μετέφερε μίζες με νεκροφόρα σε ελληνική τράπεζα»

06.04.2025 22:37

Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος στη Τουρκία κάνει λόγο για «μίζες» του Εκρέμ Ιμάμογλου, τις οποίες μετέφερε «στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, τα οποία είναι κατά… πληροφορίες, ο Ιμάμογλου μετέφερε παράνομα χρήματα από τον Δήμο Κωνσταντινούπολης «με νεκροφόρα σε ελληνική τράπεζα».

Αυτή η αμφιλεγόμενη θεωρία δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, όμως οι εφημερίδες εμμένουν πως ο Ιμαμογλου έβγαζε τα χρήματα με νεκροφόρες, ενώ είχε κατασκευάσει παράνομες βίλες στην περιοχή Βανίκιοι στο Σκούταρη της ασιατικής Κωνσταντινούπολης, με μίζες σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μάρτυρας στη δίκη, ο οποίος δεν κατονομάζεται, αλλά σύμφωνα με τους Τούρκους ήταν από το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, φέρεται να είπε ότι το ποσό κατατέθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αθήνα και ότι η αποστολή των χρημάτων πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια μιας νεκροφόρας του δήμου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τραμπ προκαλεί μεγαλύτερο χάος στο Χρηματιστήριο: «Μην περιμένετε να σας σώσουμε»

Φρίκη στο Μπρούκλιν: Μανιακός επιτέθηκε με μπαλτά σε παιδιά – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, νεκρός από σφαίρα αστυνομικού ο δράστης

Το Ισραήλ παρουσίασε έγγραφο που φέρεται να δείχνει χρηματοδότηση της Χαμάς από το Ιράν για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 09:53
Exit mobile version